×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

ПЛАНИНА

Различни модели слънчеви очила предназначени за разнообразните планински и високопланински дейности и активност - алпинизъм, катерене, крос-кънтри ски, трекинг, планинско колело, планинско бягане. Притежават свалящи се сенници, с което се осигурява пълно покриване на лицето, с цел по-добра защита.

Използваните плаки са:

  • високопланинските Spectron 4 и Alti Arc 4, които са с най-ниската степен на пропускане на видимата светлина;
  • фотохроматичните плаки REACTIV (предишните Zebra или Chameleon), които ви гарантират перфектна видимост без значение от количеството видима и отразена светлина.
  • Spectrum 3 с цветен завършек - CF (color flash) - и с една степен на затъмненост
  • поляризирани лещи Polarized 3 с цветен (CF) или огледален завършек.

Минерални лещи Alti Arc 4

Alti Arc 4 са плаки от висок клас минерално стъкло. Категорията им на пропускливост на видима светлина е 4, като за тези лещи това означава 7% пропускливост. Препоръчват се за високата планина - трекинг, алпинизъм, експедиции.

Поликарбонатни лещи Spectron 4

Spectron 4 са поликарбонатни плаки. Категорията на пропускливост на видимата светлина е 4, което за тези лещи означава 5% пропускливост. Препоръчват се за всички видове дейности и спорт, които се практикуват в условия на ярка слънчева светлина и отблясъци.

Поликарбонатни лещи Spectron 3 CF

Spectron 3 са поликарбонатни плаки от категория 3 (което в конкретния случай означава коефициент на пропускане на видима светлина 12%) и са с цветно огледално покритие (Color Flash). Spectron 3 са многофункционални лещи, подходящи за всякакви активности и дейности навън.

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 2-4

REACTIV Performance 2-4 (предишните ZEBRA) са фотохроматични лещи с високоскоростна активация и деактивация (технология SHR - Super High Reactiv), което означава, че стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия по този начин се адаптират към всяко време на деня. Идеални са за планински спортове, туризъм, алпинизъм, ски, планинско колоездене, планинско бягане и катерене.

Поляризирани лещи Polarized 3 (CF)

Поляризираната технология премахва отблясъците по повърхността на снега благодарение на поляризиращ филтър, гарантиращ оптимално разчитане на терена. Поликарбонатните лещи Polarized 3 са категория 3 (коефициент на пропускане на видима светлина 11%) с поляризация и огледално покритие (CF притежават и цветно покритие). Подходящи за всички видове морски или планински спортове, като блокират отблясъците от повърхността на снега и водата.

Фотохроматични лещи REACTIV High Mountain 2-4

REACTIV High Mountain 2-4 (предишните Cameleon) са поляризирани фотохроматични лещи, които стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, а поляризацията им елиминира отблясъците върху светлоотразителните повърхности. Произведени са по технология NTS (Non Temperature Sensitive): лещата става по-тъмна или по-светла, независимо от температурата. Идеални са за екстремни условия: пустиня, ветроходство, високи планини и ски.

  Филтър по
Лещи
Размер на маската
Цвят на очилата
Геометрия на плаката
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки