×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

ПЪТУВАНЕ

Слънчевите очила от колекцията Travel са неотделима част от най-вълнуващите моменти от живота и съвсем естествено пасват на динамичния и непринуден начин на живот. Модели предназначени за всекидневно носене въплъщаващи приключенския и неуморен дух на JULBO. За фенове на движението, за пътешественици, за всички съвременни номади.

Използваните плаки са:

  • Spectron 3 - поли карбонатни плаки с различен цветен завършек - CF (color flash) и с една степен на затъмненост
  • Polarized 3 - поляризирани поли карбонатни плаки с огледален или с цветен завършек (CF - color flash)

Поляризирани лещи Polarized 3 (CF)

Поляризираната технология премахва отблясъците по повърхността на снега благодарение на поляризиращ филтър, гарантиращ оптимално разчитане на терена. Поликарбонатните лещи Polarized 3 са категория 3 (коефициент на пропускане на видима светлина 11%) с поляризация и огледално покритие (CF притежават и цветно покритие). Подходящи за всички видове морски или планински спортове, като блокират отблясъците от повърхността на снега и водата.

Поликарбонатни лещи Spectron 3 CF

Spectron 3 са поликарбонатни плаки от категория 3 (което в конкретния случай означава коефициент на пропускане на видима светлина 12%) и са с цветно огледално покритие (Color Flash). Spectron 3 са многофункционални лещи, подходящи за всякакви активности и дейности навън.

  Филтър по
Лещи
Размер на маската
Цвят на очилата
Геометрия на плаката
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.