×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

ВОДА

Когато вашият спорт, хоби или активност е свързан с водните пространства. За всички фенове на яхтинга, каякинг, ветроходството и падъл борда. А и не само! Моделите слънчеви очила от колекцията Nautic са ергономични, с отличен захват, плаващи или снабдени с плаваща корда. 100% защита и функционалност в комбинация с отличителен стил.

Използваните плаки са:

  • фото хроматичните плаки REACTIV (предишните Octopus или Chameleon ), с различна степен на затъмненост според светлинните условия.
  • Spectron 3 с или без цветен завършек (CF - color flash) и с един коефициент на пропускливост на видимата светлина.
  • поляризирани лещи Polarized 3 с цветен (CF) или огледален завършек.

Поликарбонатни лещи Spectron 3 CF

Spectron 3 са поликарбонатни плаки от категория 3 (коефициент на пропускане на видима светлина 12%) и са с огледално или цветно покритие (CF - Color Flash). Spectron 3 са многофункционални лещи, подходящи за всякакви активности и дейности навън.

Фотохроматични лещи REACTIV Nautic 2-3

REACTIV Nautic 2-3 (предишните OCTOPUS) са фотохроматични лещи (коефициент на пропускане на видима светлина: 9% - 32%), които стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, а поляризацията елиминира отблясъците върху светлоотразителните повърхности. Лещи, подходящи за всички водни спортове, независимо дали времето е облачно или слънчево.

Поляризирани лещи Polarized 3 (CF)

Поляризираната технология премахва отблясъците по повърхността на снега благодарение на поляризиращ филтър, гарантиращ оптимално разчитане на терена. Поликарбонатните лещи Polarized 3 са категория 3 (коефициент на пропускане на видима светлина 11%) с поляризация и огледално покритие (CF притежават и цветно покритие). Подходящи за всички видове морски или планински спортове, като блокират отблясъците от повърхността на снега и водата.

  Филтър по
Лещи
Размер на маската
Цвят на очилата
Геометрия на плаката
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.