×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

СКОРОСТ

Слънчевите очила от колекцията SPEED, са предназначени за активния, динамичен човек, за онзи обичащ скоростта, спорта, за феновете на адреналина тръпката и удоволствието да си навън. За него и за нея. Леки и удобни това са превъзходни модели с отлична функционалност, дизайн и изработка. Разнообразие от форма, плаки и цветове, но с гарантирани защита, комфорт на носене и перфектна видимост.

Използваните плаки са:

  • високопланинските Spectron 4 и Alti Arc 4, които са с най-ниската степен на пропускане на видимата светлина.
  • фото хроматичните плаки REACTIV (предишните Zebra, Octopus или Chameleon ), с различна степен на затъмненост според светлинните условия.
  • новите фотохроматични плаки REACTIV Performance 0-3, перфектни за спортовете за издръжливост.
  • Spectron 3 с или без цветен завършек (CF - color flash) и с един коефициент на пропускливост на видимата светлина.
  • поляризирани лещи Polarized 3 с цветен (CF) или огледален завършек.

Поликарбонатни лещи Spectron 4

Spectron 4 са поликарбонатни плаки. Категорията на пропускливост на видимата светлина е 4, което за тези лещи означава 5% пропускливост. Препоръчват се за всички видове дейности и спорт, които се практикуват в условия на ярка слънчева светлина и отблясъци.

Поликарбонатни лещи Spectron 3 CF

Spectron 3 са поликарбонатни плаки от категория 3 (което в конкретния случай означава коефициент на пропускане на видима светлина 12%) и са с цветно огледално покритие (Color Flash). Spectron 3 са многофункционални лещи, подходящи за всякакви активности и дейности навън.

Поляризирани лещи Polarized 3 (CF)

Поляризираната технология премахва отблясъците по повърхността на снега благодарение на поляризиращ филтър, гарантиращ оптимално разчитане на терена. Поликарбонатните лещи Polarized 3 са категория 3 (коефициент на пропускане на видима светлина 11%) с поляризация и огледално покритие (CF притежават и цветно покритие). Подходящи за всички видове морски или планински спортове, като блокират отблясъците от повърхността на снега и водата.

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 2-4

REACTIV Performance 2-4 (предишните ZEBRA) са фотохроматични лещи с високоскоростна активация и деактивация (технология SHR - Super High Reactiv), което означава, че стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия по този начин се адаптират към всяко време на деня. Идеални са за планински спортове, туризъм, алпинизъм, ски, планинско колоездене, планинско бягане и катерене.

Фотохроматични лещи REACTIV Nautic 2-3

REACTIV Nautic 2-3 (предишните OCTOPUS) са фотохроматични лещи (коефициент на пропускане на видима светлина: 9% - 32%), които стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, а поляризацията елиминира отблясъците върху светлоотразителните повърхности. Лещи, подходящи за всички водни спортове, независимо дали времето е облачно или слънчево. 

Фотохроматични лещи REACTIV High Mountain 2-4

REACTIV High Mountain 2-4 (предишните Cameleon) са поляризирани фотохроматични лещи, които стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, а поляризацията им елиминира отблясъците върху светлоотразителните повърхности. Произведени са по технология NTS (Non Temperature Sensitive): лещата става по-тъмна или по-светла, независимо от температурата. Идеални са за екстремни условия: пустиня, ветроходство, високи планини и ски.

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 1-3

REACTIV Performance 1-3 (предишните ZEBRA Light) са фотохроматични лещи (кат. 1 до 3 - коефициент на пропускане на видима светлина: 17% - 75%), които стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, като така се адаптират към всяко време на деня и към терена. Идеални за планинско бягане и колоездене.

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 0-3

REACTIV Performance 0-3 са фотохроматични лещи (кат. 0 до 3 - коефициент на пропускане на видима светлина: 12% - 87%), които стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия. Лещите се адаптират към всички светлинни условия, включително много слаба светлина (нощ / лошо време). Идеални за спортове за издръжливост. 

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 1-3

REACTIV Performance 1-3 (предишните ZEBRA Light Red) са фотохроматични лещи (кат. 1 до 3 - коефициент на пропускане на видима светлина: 13% - 72%), които стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, като се адаптират към промените в контраста на терена. Идеални за ски туринг, планинско бягане и планинско колоездене.

  Филтър по
Лещи
Размер на маската
Цвят на очилата
Геометрия на плаката
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.