СНЯГ И ЛЕД

Необходимите инструменти, за да се чувстваме стабилно на фирн и лед. Механични, полуавтоматични и автоматични котки, с различни системи за захващане към обувките, предназначени за различни терени. Пикели за туризъм и алпинизъм, катерачни сечива. Представени са от марките ROCK EMPIRE и EDELRID

Различни модели снегоходки за лесно придвижване в дълбок сняг. Произведени са от френския пионер и лидер в производството им - TSL

Всичко свързано с лавинната безопасност от ORTOVOX: лавинни уреди от най-ново поколение, сонди и лопати за сняг, комплекти, лавинни раници и бутилки за тях. 

Ски маски и ски каски на JULBO.

ПИКЕЛИ И СЕЧИВА

Класически пикели за туризъм и алпинизъм с различна дължина. Леки пикели с алуминиева глава за ски-туризъм и алпинизъм. Добре балансирани сечива за ледено и микстово катерене. Темляци, ремъци и резервни клюнове. Ледени клинове (цеви) за осигуряване на лед – леки, с различни дължини. Инвентарници за сечива и ледени клинове.

КОТКИ

За движение по лед и фирн, различни модели. Класически котки с хоризонтални зъби за туризъм и алпинизъм с различни системи за закрепване (автомат, полуавтомат, с каишки), позволяващи  да се сложат на всякакъв вид обувки. Технични котки с вертикални зъби за ледено и микстово катерене. Олекотени модели.

СНЕГОХОДКИ

Снегоходките на лидера в световното производство, френската компания TSL. Леки и удобни модели за хълмисти терени, тичане и състезания. Здрави и технични модели за пресечен терен и стръмни склонове, адаптирани за по-високите части на планините. Възможност за избор между модели с различна площ, в зависимост от личното тегло и предвидения за носене багаж.

СКИ КАСКИ

JULBO са известни със своите отлични плаки осигуряващи перфектна видимост и сигурна защита на зрението. Но когато сте на ските заедно със ски маската задължително слагате и ски каска. Верни на принципа си, JULBO произвеждат и предлагат ски каски с високо качество, иновативни технологии, внимателно обмислен дизайн. Комфорт, здравина и надеждност. Разнообразие на модели за деца и за възрастни.

СКИ МАСКИ

От пионерите в производството на слънчеви очила и вечните търсачи на иновативното - JULBO! Разнообразие от модели ски маски за деца или за възрастни. Прецизна изработка и внимание към всеки детайл. Стил и функционалност. Ски маски съчетаващи в себе си най-високите технологични иновации - система за отлична вентилация, фотохроматични плаки от ново поколение със заложен в самия момент на производството им фотохроматичен елемент, минималистична рамка.

ЛАВИННА БЕЗОПАСНОСТ

Лавинни сонди и лопатилавинни уреди и лавинни раници с въздушна възглавница AVABAG. Качествени материали и високи технологии. Произведени от хората, за които безопасност в планината е водещ принцип - ORTOVOX.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.