×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Магазини СТЕНАТА предлагат възможност за индивидуална поръчка и внос на екипировка, оборудване, облекло и обувки на брандовете, чийто официален представител е компанията. Разгледайте актуалните каталози и направете Вашата поръчка или запитване на info@stenata.com.

Каталози на марките, на които магазини СТЕНАТА са официален и изключителен представител за България

BOREAL

Испанска компания с отлична експертиза в еспадрилите и обувките за планината и града.

Deuter

"Deuter е напълно автентична марка. Ние сме отдадени страстно на нашата работа и на резултата. Всеки член на екипа е активен и обича откритите пространства. 

EDELRID

Всичко за катеренето от създателите на въжето с ядро и обвивка - стандарт в планинарските въжета.

GARMONT

Иновации и високо качество от Италия в обувките за планина.

HANNAH

Чешкият производител, който успя да се наложи с амбиция, страст и отдаденост. Най-разпознаваем е с палатките си.

JULBO

Иновации от 1888 г. Експерти в слънчевите очила.

KOMPERDELL

Австрийска безкомпромисност в качеството, която се потвърждава и от ТРИТЕ години гаранция и сервиз за туристическите щеки.

LIZARD

Може би едни от най-здравите и удобни сандали. Потвърдено от мнозина.

ORTOVOX

Експерти и професионалисти в създаването на висок клас екипировка, раници и облекло за планината с неизменно присъствие на фина Мерино вълна.

Pajak

Pajak е семейна компания, с изключителен екип от млади посветени хора, споделящи страстта си към дейности на открито с нужда от създаване на надеждно, иновативно и технологично съвременно оборудване на открито.

TSL

Пионерите в създаването на снегоходки. Едни от най-добрите в бранша.

Rock Empire

Rock Empire е създадена през 1994 г. група ентусиазирани чешки катерачи решават, че искат да донесат перфектно оборудване за катерене в Чехия.  Марката ROCK EMPIRE стана синоним на оборудване за катерене в групата Hudy..

Trangoworld

Trangoworld е Испанска компания. Разработките на испанския производител в областта на техническите облекла са изградени върху три основни линии - постоянни иновации по отношение на материалите и формите, съвместна работа с техните доставчици в текущите изследвания и тясно сътрудничество със специалистите в спорта и приключенията в условията на най-добрата тестова база - самата природа. Това позволява на TRANGOWORLD да постигнат напредък в създаването на продукти с високо представяне и ефективност.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки