ТУРИСТИЧЕСКИ АКСЕСОАРИ

Категория с практични аксесоари и допълнителна екипировка. Забавни, стилни, полезни ключодържатели Munkees на производителя с опит и иновации в къмпинг оборудването Ace Camp. Различни модели класически или туристически портфейли за документи, пари и ценни предмети, подходящи за пътуване, трекинг; някои предназначени за носене на врата, около талията или на крака. Чанти за велосипед – малки, здрави, практични, за да поберат и имате лесен достъп до най-нужното; различни модели предназначени за поставяне на различните места по рамката на велосипеда. Здрави и удобни чанти за кръст с няколко отделения за лесна организация. Леките и комфортни спортни колани са идеалният избор когато става дума за кратко бягане или лек джогинг.

Спортен колан - Deuter -... Спортен колан - Deuter -... 2
Available
ЧАНТИ ЗА КРЪСТ И СПОРТНИ КОЛАНИ

Спортен колан - Deuter - Pulse Two /19

Deuter
4046051092768
59,00 лв.
Спортен колан – Deuter – Pulse Two е спортен колан подходящ за кратки и бързи излизания, когато не ви е необходим много багаж, но все пак не може да не вземете вода, барчета, ключове, телефон и някакви дребни
Чанта за кръст - Deuter -... Чанта за кръст - Deuter -... 2
Available
ЧАНТИ ЗА КРЪСТ И СПОРТНИ КОЛАНИ

Чанта за кръст - Deuter - Belt I /19

Deuter
4046051095639
29,00 лв.
Чанта за кръст – Deuter – Belt I е подходяща за кратки излизания, за града, за пътуването. Най-ценното и най-важното е винаги с вас!
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.