РАНИЦИ

Независимо дали ще излезете в града или ще отидете на планина, раницата е онзи ваш спътник на когото разчитате и без когото не можете. Без да подценяваме останалите елементи на екипировката и облеклото, раницата в много аспекти е най-важният участник в преживяванията ви навън - независимо дали сте пеш, с колело, на ски, на път или в офиса. Затова е от изключително значение качеството, изпълнението, детайлите, функционалността - неща, които на пръв поглед сме склонни да пренебрегнем или да не отчетем разликата. И тъй като не искаме да правим компромис с нито едно от горните, ние се доверихмe на утвърдени брандове като DEUTER, ORTOVOX и TRANGOWORLD. 

DEUTER е синонимът на здравина, надеждност и комфорт. Компания с над 120 години опит.

ORTOVOX е специалистът в алпийските раници и екипировка за планина, който успешно съчетава високотехнологични материи с овча вълна. Иновативна компания с патенти в Лавинната безопасност.

TRANGOWORLD са производители на изключително качествена екипировка, а тук са представени с техни раници за трейл и планинско бягане

АЛПИЙСКИ РАНИЦИ

Раници за алпинизъм, подходящи за висока или зимна планина. Катерачни раници и раници за инвентар. Здрави, надеждни и комфортни, раниците от тази категория са създадени за сериозни планинари, катерачи и алпинисти.  Предпочитани са от планински водачи, атлети и скиори. Притежават всичко необходимо за прибиране и закачане на екипировка и оборудване. Отлични носещи системи за оптимално разпределяне на товара и комфорт при носене. Тук са емблематичните модели GUIDE и GRAVITY на DEUTER.

ВЕЛО РАНИЦИ И РАНИЦИ ЗА БЯГАНЕ

Раници за отявлени и не толкова отявлени байкъри. Раници за ендуро-маниаци или за предпочитащите вело-туровете или пък кратките и бързи състезания. Раници за онези, които просто обичат да карат колело. Универсални раници, които отлично подхождат и на активния човек в града. Раници за бързо придвижване, предназначени и подходящи за всички онези, които обичат с малко багаж да прекосяват големи разстояния в планината с бързо ходене или на бегом. Типични раници за планинско (трейл) бягане, на които можете да разчитате - и като функционаност, и като здравина, и като комфорт.

ТУРИСТИЧЕСКИ РАНИЦИ

Разнообразие от модели туристически раници за трекинг, виа ферата, преходи, разходки. Супер леки раници с малък обем за еднодневни излизания или ежедневно носене, включително и в града. Раници със среден обем за многодневни преходи или виа ферата. Големи раници за сериозни предизвикателства, като например продължителен трекинг с много багаж. Класически тип раници със старомоден външен вид. Супер олекотени версии за любителите на ниското тегло. PRO версии за най-взискателните и технични планинари.

СКИ И СНОУБОРД РАНИЦИ

Раници за снежните склонове на планината и за зимните активности и спорт. Решение за всеки скиор и сноубордист. Зимните раници са създадени с фокус върху това нищо да не попречи на изживяването ви. Притежават удобен гръб, стабилна носеща система, места за закачане на екипировката и оборудването. Олекотени версии, които са снабдени само с най-необходимото, версии с допълнителен протектор за гърба или PRO версии за най-взискателните. Лавинните раници ще откриете тук

ГРАДСКИ РАНИЦИ И ЧАНТИ

Ежедневни градски раници за офиса, университета, училище или за свободното време. Градски раници, които са решение и за колоездачите в града. С различни обеми и впечатляващ дизайн, както и с перфектна организация на пространството. Верен и надежден спътник в обичайните ви ангажименти из града. Прецизна изработка и висока функционалност - несъмнено добър избор на активния, работещия или учещ човек.

ДЕТСКИ РАНИЦИ

Детските раници са верния спътник на най-малките - още от първите им стъпки докато порастнат. Различни модели подходящи за различните възрасти за ясла, детска градина, училище или свободно време според нуждите и анатомичните особености на подрастващите. Тук ще откриете също и специализираните, супер комфортни и напълно функционални раници за носене на деца - KID COMFORT на DEUTER, както и атрибути за тях.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.