• -188,00 лв.
Обувки за планина -  Bestard - Trek Alpine Lady FF

Обувки - Bestard - Trek Alpine Lady FF

Bestard
8431401170078
Последна наличност
350,00 лв. 538,00 лв. -188,00 лв.
Няма данък

Дамските обувки за планина Trek Alpine Lady FF на Bestard са с тегло само от 1180 грама за чифт! Тези изключителни четирисезонни обувки са от Fast Forward семейството на Bestard и отговарят напълно на тенденциите в съвременното планинарство за бързина и лекота. Прецизност и несравним комфорт благодарение на впечатляващия минималистичен дизайн и на технологията Close-Fit. Системата TMS  от своя страна осигурява перфектен баланс между опора в глезена и свобода на движението. Освен това спомага за създаването на оптимален вътрешен климат в обувките, като ефективно извежда създадената вътре влага. В крайна сметка резултатът е полутвърда обувка, която като усещане напомня на удобни маратонки, но като функционалност е здрава, надеждна планинарска обувка, предназначена за бързи и полу-технични изкачвания и за високи нива на алпийски трекинг.

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 1.180кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 32.67 лв.

12 x 32.67 лв.

Обувките за планина на Bestard - Trek Alpine Lady FF - са тегло само от 1180 грама за чифт и са от Fast Forward семейството на Bestard. Тези надеждни, дамски четирисезонни обувки отговарят напълно на тенденциите в съвременното планинарство за бързина и лекота. Прецизност и несравним комфорт благодарение на впечатляващия минималистичен дизайн и на технологията Close-Fit. Системата TMS  от своя страна осигурява перфектен баланс между опора в глезена и свобода на движението. Освен това спомага за създаването на оптимален вътрешен климат в обувките, като ефективно извежда създадената вътре влага. В крайна сметка резултатът е полутвърда обувка, която като усещане напомня на удобни маратонки, но като функционалност е здрава, надеждна планинарска обувка, предназначена за бързи и полу-технични изкачвания и за високи нива на алпийски трекинг.

С тегло само от 1180 грама за чифт! Изключителните дамски обувки за планина Trek Alpine са от Fast Forward семейството на Bestard и отговарят напълно на тенденциите в съвременното планинарство за бързина и лекота. Прецизност и несравним комфорт благодарение на впечатляващия минималистичен дизайн и на технологията Close-Fit. Системата TMS от своя страна осигурява перфектен баланс между опора в глезена и свобода на движението. Освен това спомага за създаването на оптимален вътрешен климат в обувките, като ефективно извежда създадената вътре влага. В крайна сметка резултатът е полутвърда обувка, която като усещане напомня на удобни маратонки, но като функционалност е здрава, надеждна планинарска обувка, предназначена за бързи и полу-технични изкачвания и за високи нива на алпийски трекинг.
Какво е Fast Forward
Новата серия на Bestard Fast Forward е огромна стъпка напред в концепцията за атлетични ултралеки планинарски обувки. Благодарение на напредничав дизайн, в комбинация с взискателна селекция на най-иновативните материали, успяхме да създадем модерна линия обувки с оптимално предстяване по отношение на тегло, комфорт и функционалност.

ULTRALIGHT
Благодарение на селекцията от най-иновативни материали и минималистичен дизайн, успяхме да създадем едни от най-леките планинарски обувки на пазара, без да губим съществени характеристики като опора, протекция и функционалност. Обувките Bestard Fast Forward без съмнение откриват нови хоризонти във времето, в което най-актуалната тенденция в планинарството е “Бързо и леко”.

CLOSE-FIT-SYSTEM
Позволява много технично и плътно прилягане на обувката, без да е тясна или стегната, като осигурява изключителна чувствителност и прецизност по време на катерене, както и ненадминат комфорт и приспособяване към различни видове стъпала. Усещането наподобява носенето на кецове, но с характеристиката на планинарска обувка.
Системата, която на практика превръща обувката във втора кожа, е изградена върху следните компоненти:
- Анатомичен и асиметричен калъп
- Удължена система връзки
- Еластичен език и маншет

TMS-SYSTEM
TRANSPIRATION · MOBILITY· SUPPORT
Осигурява перфектен баланс между опора в глезена и свобода на движението. Освен това спомага за създаването на оптимален вътрешен климат в обувките, като ефективно извежда създадената вътре влага.

Линк към производител

Цвят по каталог
7612
Произход
Испания
Обувки размер
39.5
Цвят
Лилав
Обувки материал
Water-repellent Kevlar, strech Superfabric and Microtech / Rubber
Обувки мембрана
GORE-TEX Performance Comfort
Обувки подметка
Vibram Mulaz EVO + EVA + TPU
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2020-08-20
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.