Ново лого - но същите ценности!

Раниците на deuter придружават феновете на природата в техните приключения през последните 120+ години.

deuter ще остане марка за пионерите в планинските спортове, за визионерите, за хората, които искат да се изкачат високо и да се насладят на страстта си. Именно тясното сътрудничество на deuter с професионални планинари и спортисти помага за насочването на разработването на нови концепции и нови продукти. Те включват нововъведения като „Aircomfort“, първата патентована мрежеста гръбна система, първата по рода си специфична  раница за велосипедисти на пазара и еластичните спални чували „Exosphere“. Под своя етикет SL, deuter проектира и специфични за жените раници, които са съобразени точно с женската анатомия!

Опазването на околната среда и устойчивостта са в основата на корпоративната философия на deuter. Подходът на deuter към бизнеса спада към тъй наречената  „360 ° корпоративна отговорност“, което означава осигуряване на устойчивост през целия жизнен цикъл на своите продукти: като се започне от избора на трайни, рециклирани материали, до методите на производство, използвани от дългогодишните партньори в производството, и до услугата за ремонт на всеки продукт на deuter.

  • deuter е член-основател на European Outdoor Conversation Association (EOCA) -  група от европейски фирми, които пряко финансира проекти за опазване на околната среда по целия свят.
  • През 2020г. печели 8та си поред награда от Fair Wear Foundation, която цели да предостави справедливи условия на труд в отдалечените краища на света.
  • Благодарение на стандарта bluesign®, deuter спазва най-строгите световни стандарти за опазване на околната среда, безопасност на труда и защита на потребителите. От 2008 г. deuter използва системното партньорство bluesign®, за да направи целия си производствен цикъл по-ефективен и по-екологичен - от концепцията до доставката на готови продукти до търговците на дребно.
  • Като елиминира перфлуорираните съединения от цялата си гама, deuter активно допринася за опазването на околната среда и здравето. От 2020 г. всички раници и спални чували са напълно свободни от PFC.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.