Розов Октомври

Октомври е определен от "Световната Здравна Организация" за месец за борба с най-разпостранения вид рак в света -  рака на гърдата. 

Тази година можете да се включите в кампанията "Розов октомври", и да отчитате активността чрез приложение, като така трупате точки и подпомагате българската фондация на Нана Гладуиш "Една от 8". Всяка ваша физическа дейност, през целия месец, ще бъде преобразувана в точки, с които да се включите в благотворителната кампания. Според натрупаните точки за всяка държава ще бъде разпределен процент от 100 000 евро, с които Garmin подпомага борбата с най-разпространение рак в света.

В предизвикателството "Розов октомври" участието е напълно безплатно и всеки може да се включи чрез следните стъпки:

Стъпка 1: Изтеглете безплатното приложение ViMove и си създайте акаунт.

Стъпка 2: Вие се движите - Garmin дарява. Раздвижете се! За всяка лична цел, която изпълните - бягане, колело, йога упражнения или дори кратка разходка - Вашата активност ще донесе точки за Фондация "Една от 8".

Стъпка 3: Споделете участието си в социалните медии и накарайте семейството и приятелите си да се присъединят към забавлението! Можете да споделяте постиженията си директно от приложението ViMove или да публикувате в любимите си социални медии, като използвате хаштаг #GarminPink. Ще има и възможности за печелене на ViMove баджове през целия месец.

В кампанията участват 23 държави. Минимумът, който Garmin ще дари на всяка организация в списъка е 500 Евро в приложението ViMove. Надяваме се, че с общи усилия ще успеем да класираме България на челни позиции и ще успеем да вземем по-голям процент от сумата на каузата.

Участвайте в кампанията "Розов Октомври" като се движите и трупате точки в приложението. Поставете си лични цели, опитайте нов спорт, пускайте приложението докато чистите вкъщи и направете октомври най-активния си месец. Така ще помогнете на себе си и на българската фондация на Нана Гладуиш "Една от 8".

През октомври може да подкрепите "Месеца за борба с рака на гърдата" и като, обличате розови дрехи, снимате розови храни и добавяте към публикациите си #pinkoctober.

Побързайте да споделите за кампанията "Розов октомври" на приятелите си и помагайте да постигнем големи резултати, заедно!

Повече за кампанията разбери в официалния сайт на Garmin Bulgaria.

Comments (0)

No comments at this moment
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.