Уеб сериалът „Скритата пътека“ с участието на Максим Марот

Този месец излезе третият епизод от уеб поредицата на Julbo „Скритата пътека“ – „Ново предизвикателство“ с участието на съзтезателя по планинско колоездене Максим Марот. Подобно на много други през времето на карантината, Максим тренира у дома си, без да има представа кога ще може да излезе отново навън. Атлетът вече се завърна към нормалните си тренировки по пътеките и на пистата и се готви за сезон 2020. 

В този трети епизод на „Скритата пътека“ Максим Марот и екипът се съсредоточават върху всички подробности, които ще помогнат на представянето в Токио, особено по отношение на новия велосипед. Но екипът обръща внимание също на оптимизирането и включването на други помощтни продукти.

Ето какво споделя Максим за свършеното през тези месеци: "Възползвахме се максимално от допълнителното време, което Covid-19 добави към нашите обичайни графици, за да изпробваме доста продукти. В допълнение към велосипеда, ние постоянно анализираме всеки продукт, който използваме и се опитваме да го оптимизираме, колкото можем. И така, тествам много продукти и давам обратна връзка на производителите. С Julbo например най-много работим върху лещите. Изборът ми на един чифт очила пред друг е продиктуван от технологичните ползи, които предлага, както и от естетиката; ползи, които са потвърдени от тестове на място, в реална обстановка. За планинското колоездене лещите Reactiv са наистина ефективни и са особено полезни през летния период, когато постоянно се влиза и излиза в засенчени участъци".

Фотохроматични лещи REACTIV на Julbo

Лещите REACTIV са разработени в няколко различни варианта. Всеки от вариантите съответства на определен коефициент на пропускане на видима светлина, така че да се покрие целият спектър от активности на открито и да се осигури пълна защита в зависимост от съответните нужди. 

REACTIV Performance са фотохроматични лещи с високоскоростна активация и деактивация, разработени по технологията SHR - Super High Reactiv. Специфично за тях е, че стават по-тъмни или по-светли в зависимост от променящите се светлинни условия. Създадени са така, че да се адаптират към всяко време на деня. REACTIV Performance 2-4 пропускат светлина от 7 до 35% и са идеални за планински спортове, туризъм, алпинизъм, ски, планинско колоездене, планинско бягане и катерене. Плаката REACTIV Performance 1-3 е разработена в два варианта – от 17 до 75% и от 13 до 72% пропускливост на светлината. Тези лещи са подходящи за ски туринг, планинско бягане и колоездене. REACTIV Performance 0-3 пропускат светлина от 12 до 87%. Те се адаптират към всички светлинни условия, включително много слаба светлина (нощ или лошо време). Затова са перфектни за спортове, свързани с издръжливост. 

Коефициентът на пропускане на видима светлина на лещите REACTIV Nautic 2-3 е от 9 до 32%. Освен това тези лещи са поляризирани, което елиминира неприятните отблясъци от светлоотразителните повърхности. Допълнително са обработени и с хидрофобен агент. Това ги прави идеални за всички водни спортове, независимо дали времето е облачно или слънчево. 

Плаката REACTIV High Mountain 2-4 пропуска от 5 до 20% светлина и е произведена по технология NTS (Non Temperature Sensitive). Тази технология помога на лещите да стават по-тъмни или по-светли, независимо от температурата. Този тип лещи са и поляризирани. Очилата оборудвани с тези плаки са перфектни за екстремни условия: пустиня, ветроходство, високи планини и ски.

Добрата новина е, че до 29. 06. 2020 г. можете да намерите всички модели слънчеви очила Julbo с намаление от 20%. Екипирайте емоцията и се забавлявайте!

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.