Благодарим ВИ за споделените моменти!

"Обичам моята Deuter раница, защото е страшно удобна и функционална. Ползвам я не само за велосипедни приключения, но и за еднодневни планински преходи както и градски разходки."

"Ползвам я вече от 5 г. и съм изключително доволен. Като плюсове мога да отбележа удобството и здравината (не е мръднала, както се казва, а почти всеки уикенд целогодишно е по планините).

Също така, голямо удобство е и самото разпределение на джобовете и ''джаджите'' ( за носене на щеки, пикел, ледени ръце и друг инвентар)."

"Обичам Trans Alpine 25 раницата си защото е здрава, удобна и е перфектния партньор за всяко байк приключение."

"Всичко, което мога да напиша за моята раница Deuter - пак малко ще е.

Обичам си я моята раница! И драгуваме си с нея от има-няма 5 години, но само при мен може да се види разликата за тези 5 години. Живот.

Няма да лъжа, стане ли въпрос за определени неща и определени марки - излиза, че съм крайно материален човек. Еми, да.

Та, с нея ходим колкото можем, където можем и когато можем. Тя все е част от моят пълен комфорт и моят краен дискомфорт. Имам предвид следното. Когато съм най-добре, на от хубави по-хубави места, на изпълнени с надежда изгреви, в изпълнени със закачки или размисли дни, на изпълнени с благодарност залези - все с нея съм. И когато си мисля, че съм стигнала границите на дискомфорта си и отивам отвъд тях, когато в моя свят няма накъде по-зле да е, когато съм била мокра от прекалено много дни, на места където пътека няма и краят не е след 15 минути - пак с нея съм.

Имам две раници. Излишно е да казвам, че и двете са Deuter. Най-любимата -Deuter Groden 35 и бих казала най-красивата - Deuter Aircontract 50+10."

"Ползвам я близо 5 години вече - и за еднодневни, и за многодневни преходи просто е перфектна, удобна и здрава. Дори когато съм за няколко дни на палатка, изборът ми пак е тази раница."

" Това е място, което харесвам през всички сезони. Раницата е Deuter Aircontact 40+10 SL, която не е за такъв преход, но нямах търпение да я разходя след покупката от Стената в центъра, където ме изтърпяха да се мотая с нея на гърба сигурно час и половина, за да пробвам дали ми е удобна. Както обикновено, не съжалявам за покупката и с раницата много често приключенстваме. Всички размери раници от повече от 10 години са ми на Deuter. Много здрави, удобни и направени с мисъл към детайла и практичността. При всяка покупка оглеждам конкурентите и пак се решавам за Deuter."

""Ой, красив си Ирин-Пирин, най-красив си на света. Покоряваш ти сърцата на най-смелите чеда.

Който веднъж те погледне, Пирин, чудна планина, нивга няма да забрави твойта дивна красота!"

A без Deuter-чето ми няма как да тръгна, нито на планински преход, нито на вело-преход, нито на ски.

Защото Deuter "мо'е да носи", издържа, побира, пасва и не на последно място-красив е! :) "

"Много удобна раница, която не изморява гъба. Мрежата на гърба дава възможност да диша тялото и да не те запарва. Става и за еднодневни преходи и едноседмични. 

Общо казано много в едно. Абе удобство..!! "

"Раницата "Deuter guide 45+" е идеалния спътник за еднодневни и многодневни летни и зимни преходи с достатъчно място и обем за бивачна екипировка и всички нужни "играчки" за подобни пътешествия."

"Раницата DEUTER имам от две години и от тогава не се разделям с нея. Тя е 35+10л , събира и много и малко.Удобна ми е много, затова  е с мен и за дълги пътешествия и за кратки преходи. Нея избрах и за пътешествието Камино. Тъпкала съм я с много багаж, но раницата се оказа доста издръжлива на напън, със здрави и неподатливи шевове.:) Човек може да се наслади на красивата зимна приказка изцяло, когато му е леко и на душата и на гърба."

"От 6 години съм горда притежателка на раница Deuter и наистина нямам никакви забележки - удобна, практична, здрава и много красива - винаги правя приятно впечатление на околните с красивата зелена раница с жълто цвете. Първият ми поход с нея беше в Родопите сред цъфналите жълти родопски кремове, които изглеждат по същия начин като цветето на Дойтер."

"Имам две раници Deuter - и двете доста са видяли, но определено няма шанс скоро да ги пенсионирам :-)  Изключително здрави, добре измислени, удобни - заслужават всяка стотинка, която съм платил за тях."

"Защо харесвам моя Deuter? - Защото моят Deuter ми пази гърба и преносно, и буквално. Лек, здрав, с мрежа да не спарва и здрави каиши да държи всичко на място :)

Снимката с моя Deuter е от Църномогилски чал в Пирин, обвит в октомврийска мъгла. Уникално място, за което ти трябва добра раница, която да носи всичко нужно за едно такова катерене - каска, въже, инвентар, щеки."

"Обичам моята раница DEUTER, защото е много удобна, събира много, лека е и е много практична. Много е здрава, направена с мисъл към детайла и практичността."

"Горд и щастлив собственик съм на раница Deuter Contact Air 55+10 от близо 2 години. Защо обичам този Deuter ли? Не мога да отговоря само с тривиалното, защото е символ на качество и комфорт-факт. Тя е верен спътник и другар, който ти дава усещане за сигурност и уют. Кара те да се чувстваш здраво стъпил на земята и неуязвим към несгодите в планината...и в живота"

"Раницата ми е любима,защото ми е точно по мярка. С нея не усещам тежест на рамената си, а в по-критични моменти, стои прилепнала, без да ме дърпа към пропастта????."

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.