×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Blog navigation

Последни статии

Последни коментари

Акценти

 
Подредете по:
 • Кога, как и за какво използваме щеки в планината?
  Кога, как и за какво използваме щеки в планината?
  179 Преглеждания Харесано

  Кога, как и за какво използваме щеки в планината? Момчил Дамянов ще сподели опита си и ще ни даде ценни съвети за всичко свързано с щеките в продължението на "Щеките в туризма от Момчил Дамянов"

  Прочети повече
 • Щеките в туризма от Момчил Дамянов
  Щеките в туризма от Момчил Дамянов
  578 Преглеждания Харесано

  Щеките са една особена категория от туристическата екипировка. Може би защото  те не са задължителни, като например раницата, обувките, пикела и котките. Не са пряко свързани със сигурността. Те са един вид "помощна екипировка", може с тях, може и без тях. В две поредни статии ще разберем повече за щеките от Момчил Дамянов.

  Прочети повече
 • Разликата между хайкинг и трекинг: Какво трябва да знаете
  Разликата между хайкинг и трекинг: Какво трябва да знаете
  1947 Преглеждания Харесано

  Планините са среда, подходяща за различни видове активности през всички сезони, от катерене през бягане до планинско колоездене. През последните години много хора са преоткрили планините, природата и още повече важността от ходенето, което носи множество ползи за здравето и благополучието, като намалява теглото, подобрява циркулацията на кръвта и намалява тревожността и стреса.

  Прочети повече
 • Десет съвета за планински преход в горещините
  Десет съвета за планински преход в горещините
  879 Преглеждания Харесано

  Когато времето навън е слънчево, зовът на планината е особено примамлив. Когато обаче температурите се повишат над 30 градуса, пешеходните и трекинг маршрути могат да станат особено изтощителни. Затова е добре да сте запознати с най-добрите стратегии за справяне с жегата. Четете тук:

  Прочети повече
 • SOTO Outdoors - За нас
  SOTO Outdoors - За нас
  699 Преглеждания Харесано

  Японската марка SOTO Outdoors създава иновативни горивни устройства от 1978г.  Ако обичате да изследвате природата и да се наслаждавате на къмпинг, трекинг или алпинзъм, знаете колко е важно да имате надеждно устройство, което може да работи при всякакви условия. Затова сме радостни да Ви представим новата марка в магазини "Стената" - SOTO Outdoors.

  Прочети повече
 • Solar Brother - Какво представлява готвенето на слънце
  Solar Brother - Какво представлява готвенето на слънце
  929 Преглеждания Харесано

  С повече от 20 години опит, Solarbrother проектират иновативни соларни решения за ентусиасти и изследователи на открито. Solarbrother® допринася за разпространението на слънчева енергия, вдъхновява и събира мъже и жени около този проект за един устойчив и сияен свят. В този дух, Solarbrother предоставят на техният уебсайт планове за самостоятелно изграждане в отворен код,  достъпни за всички.

  Прочети повече
 • За каските - от Дени с любов!
  За каските - от Дени с любов!
  533 Преглеждания Харесано

  Аз съм може би един от най-страхливите хора, които някога ще срещнете. Но това не е проблем само по себе си. Проблемът идва от там, че се страхувам и от всичко, което по някакъв начин ме влече, вълнува и кара да мечтая.

  Прочети повече
 • Какво представлява категорията на защита при слънчевите очила и как да изберем?
  Какво представлява категорията на защита при слънчевите очила и как да изберем?
  3232 Преглеждания Харесано

  Независимо дали сте на осемхиляден връх, в разгара на ветроходна регата в открито море или си почивате на плажа, добрата защита срещу слънцето е от съществено значение, когато сте навън. В зависимост от целите ви и начина на употреба, съществуват различни обозначения на филтрите или категории на слънцезащита за вашите очи.

  Прочети повече
 • Седалки за катерене - застраховка "Живот" във вертикалния свят
  Седалки за катерене - застраховка "Живот" във вертикалния свят
  407 Преглеждания Харесано

  5.9, 5.11b или 5.13b. Гранит, пясъчник или в зала. Спортно катерене, маршрути от повече въжета или четири-хилядни  върхове. Планинските спортове и катеренето означават различни неща за различните хора. Някои желаят да надхвърлят границите си, други искат да се забавляват с приятели. Някои са примамeни от самите изкачвания, за други е важна насладата сред природата. 

  Прочети повече
 • 9-те аспекта на Eco Grangers
  9-те аспекта на Eco Grangers
  0 Преглеждания Харесано

  Grangers е британска марка, основана през 1937 г. Целта на екипа е да осигури на своите клиенти ненадмината защита срещу природните стихии, с помощта на своите качествени продукти. Освен това компанията има и още една мисия - да даде своя принос в опазването на околната среда. 

  Прочети повече
 • Via Ferrata - Пътят на желязото
  Via Ferrata - Пътят на желязото
  1034 Преглеждания Харесано

  Моят приятел Иван Ганев от дълго време искаше да създам една обзорна статия за виа ферата - какво е това , как се ползва и с каква екипировка и не на последно място - къде. Аз няма да спазвам точно гореизборено, но ще се опитам да бъда изчерпателен и коректен в информацията. За написването на статията съм използвал лична информация, личен опит и такава от различни източници в интернет. Автор: Ваньо Гьорев

  Прочети повече
 • Петър Иванов за планинското бягане и любовта към планината
  Петър Иванов за планинското бягане и любовта към планината
  206 Преглеждания Харесано

  Петър Иванов е един от спортистите, чиито качества правят впечатление още от най-ранните му години. Той е двукратен европейски шампион по боулдър катерене за юноши (2015 и 2017 г.),  европейски вицешампион за 2018 г., както и трикратен носител на Европейската купа по боулдър за младежи (2015, 2016 и 2018 г.). 

  Прочети повече
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки