Омръзна ли ти да стоиш вкъщи? Липсват ли ти забавните приключения сред природата и контактът с приятелите? Имаме нещо за теб.  

Предизвикваме те! Включи се в нашето 4-седмично предизвикателство #споделиемоцията!

Как да се включиш?

Прерови снимките от приключението, което ти е донесло най-приятните емоции и е оставило незабравими спомени у теб. Харесай си най-хубавата снимка и ни я прати на: spodeliemociata@stenata.com с кратък разказ за приключението или за ролята на любим продукт от Стената в него. Условието ни е снимката ти да бъде авторска и с минимална ширина 800 пиксела. Запазваме си правото да я публикуваме с името ти на нашия сайт или на страницата ни във Фейсбук и Инстаграм, ако много ни хареса.

Идеята на играта е да припомним на себе си и на приятелите си хубавите моменти и да се заредим с надежда, че скоро ни чака същото, затова следващата стъпка е да споделиш снимката с текста в профила си, като добавиш таг #споделиемоцията #екипирайемоцията. 

Докога можеш да се включиш?

Имаш 4 седмици (от 25. 03. 2020 г. до 22. 04. 2020 г.) да преровиш всички албуми и да харесаш най-любимата снимка.

   Какво можеш да спечелиш? 

Освен приятните емоции, към които ще се върнеш, може да спечелиш туристическа раница Deuter Futura 22SL или Deuter Futura 24 по избор. Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще бъде обявявен с видео пост на страницата на „Стената“ във Фейсбук и Инстаграм.

Защо ще ми хареса наградата, ако спечеля?

Благодарение на гръбната си системата в стил „батут“, дамската раница Deuter Futura 22 SL е идеална за пътуващи дами, които търсят кросоувър вариант, подходящ както за градските улици, така и за планински преходи. Тъй като гърбът на жените не е толкова дълъг, колкото при мъжете, системата SL е изработена да бъде малко по-къса от тази на стандартните раници на Deuter. Кръстният колан е изработен с конусовидна форма, за да осигури правилно анатомично прилягане. Раменните презрамки са поставени по-близо една до друга, по-тесни и по-къси са и имат по-малки катарами и по-тесни заострени краища на каишката, за да се предотврати триене под мишниците и да се елиминират точките на натиск в областта на гърдите. Aircomfort Sensic System се състои от мрежеста система със стоманена рамка, която държи раницата далеч от гърба, за да позволи охлаждащия ефект на циркулацията на въздуха.

Функционална туристическа раница за господа Deuter Futura 24 е идеална за еднодневни преходи, за офиса или за разходка из града. Конструкцията на мрежестата гръбна система Aircomfort Sensic съчетава лекота, перфектно прилягане, удобство на движенията, гъвкавост и максимална вентилация благодарение на авангардни нови решения. Раниците Futura на Deuter са с фокус върху използването на най-добрите материали в съчетание с най-добрия гръб и носеща система, за да се получи най-добрата раница. Високоеластичната стоманена конструкция от две пружини на системата Aircomfort FlexLite осигурява максимална свобода на движенията и тристранна въздушна циркулация при минимално тегло.

 Кога ще изтеглим победителя?

Името на печелившия ще бъде обявено на 22. 04. 2020 г. във Фейсбук и Инстаграм страниците на „Стената“, както и на сайта www.stenata.com до 3 дни след изтеглянето. Ще се свържем със спечелилия през имейл или по телефона, за да получим необходимата информация за получаването на наградата. Наградата ще бъде изпратена по куриер до посочения от теб адрес. За да те включим в томболата, не забравяй да добавиш името, годините си и телефонен номер за обратна връзка, когато ни изпратиш имейла със снимката и текста.

Провери правилта  ТУК 

Екипът на магазини „Стената“ ти желае приятни емоции и успех!

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.