"Всеки ден е различен. Всяка пътека е уникална. Всеки миг е предизвикателство. Ние от BUFF сме убедени, че преодолявайки трудностите и адаптирайки се към промените, е единственият начин да продължим напред. Пътят се мени и ние сме готови. Винаги, навсякъде!"

ИСТОРИЯТА НА ЕДНА МЕЧТА

МАЛКАТА ГОЛЯМА ИДЕЯ

BUFF се ражда от желанието на един човек да кара мотоциклета си, без да се съобразява със студ и вятър. Хуан Рохас от малкия град Игуалада, намирайки се на 60 километра от Барселона, е на мотора си във всеки един момент, наслаждавайки се на усещането за свобода и простор. Но нещо му липсва - нещо, което ще спира вятъра, ще предпазва врата и лицето му, като същевременно ще е леко, топло и удобно. Нещо, което обаче липсва и на пазара.

РЕАЛИЗАЦИЯТА

Това не се оказва пречка за Хуан, който след една година на скици, експерименти с дизайна, опити с различни материи и разбира се, тест от самия него, открива решението - безшевен аксесоар, с тръбовидна форма, изработен от микрофибър. Годината е 1992. И така се ражда BUFF - мултифункционалния аксесоар, без който вече трудно може да си представим времето на открито. В началото BUFF носят само Хуан и неговото семейство и приятели - но иновативният дизайн няма как да остане незабелязан. Все повече хора се впечатляват и разпитват какво е това чудо, което може да се носи като бандана, шапка, шал, кърпа за глава или за лице, налакътник, накитник, лента за коса…BUFF става нарицателно. Не отнема дълго време, преди Хуан Рохас да започне масово производство, за да отговори на желанието и нуждата на хората. Изработен от леки и тънки материи за през лятото, или от полар и мерино за зимните модели, BUFF бързо успява да се превърне в задължителния продукт за всеки активен човек, който прекарва времето си на открито, отдаден на свободата и любимия си спорт. 

ОТ БАРСЕЛОНА КЪМ ЦЕЛИЯ СВЯТ

В днешно време BUFF продължава да се развива, разширявайки асортимента си с шапкишалове и друга екипировка, воден от неустоимата жажда и неуморни усилия да променя към и създава по-добри неща - уникални стоки с превъзходен дизайн и отлична функционалност. Не е случайност, че се изнася към повече от 60 държави.

СПОРТЪТ Е В КРЪВТА

От BUFF винаги са били за и в спорта и активния начин на живот. Редовно са част от световно известни, емблематични състезания, на които вземат участие техни атлети. Именно този екип от атлети тества и дава обратна връзка за продуктите на BUFF, което е най-добрата основа за създаването на изключителен продукт.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.