С наследство, простиращо се през почти 80 години, и непрекъснато желание за осигуряването на безпрецедентна защита, Granger’s са марка, която е отдадена на идеята да ви запази сухи - без значение от времето.

ИСТОРИЯТА НИ

Пътешествието ни започва във Великобритания през 1937 година. Оттогава сме спомогнали за по-добрата защита при занимания на открито на широк спектър от хора - алпинисти, изкачващи Еверест, екстремни пътешественици и оцеляващи в дивото, приключенци и изследователи на Северния и Южния полюс. Разбира се, винаги сме смятали, че всяко приключение е толкова важно, колкото и предишното, затова гамата ни от продукти е точно толкова подходяща за ежедневните дрехи, колкото и за високотехнологичната екипировка за оцеляване. Работим здраво, за да насърчим приключенията, независимо в какво отношение, и сме отдадени на мисията да ви осигурим топлина, сигурност и комфорт - независимо къде ви отвеждат пътешествията ви.

За да ви помогнем да се наслаждавате на свободата на откритите пространства, сме отдадени на проучването и разработването на иновативни решения. Изследваме нови технологии, които да се преборят с най-лошите климатични условия по всички части на света. Изнасяме продуктите си в над 50 страни - така че да можете с лекота да получите защитата, от която се нуждаете, в мига, в който имате най-голяма нужда от нея!

КЛЮЧОВИ ДАТИ

1937 - основаването на Granger’s и започването на производство в Уотфорд, Великобритания.

1947 - Granger’s разработва първия в света водоустойчив препарат на водна основа, като така поставя основите на екологично отговорната защита.

1953 - продуктите на Granger’s спомагат за защитата на екипировката, използвана по време на първото изкачване на Еверест.

1977 - председателят ни Мартин Роуз купува компанията и започва да превръща Granger’s в пазарния лидер, какъвто е днес.

1990 - офисите на Granger’s се местят в Алфретън, Дърбишайър, където продължават да са позиционирани и до днес.

НАУКАТА НА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА ЗАЩИТА

Близо 10 години Granger’s усъвършенства продуктите си за грижа без употребата на PFC (перфлуоркарбон), и бяхме първите, които получиха одобрението на bluesign® за по-голямата част от нашите продукти. Системата bluesign проверява целия производствен процес, за да се увери, че крайният продукт е изцяло чист от вредни съставки и процеси.

В допълнение към партньорството ни с bluesign, работим заедно и със SATRA - независими специалисти по обувки, кожени изделия и облекла, за да се подсигурим, че продуктите ни ще са максимално ефективни. Подкрепяме Responsible Down Standard (Стандарт за устойчивост на пуха), за да сме сигурни, че производителите на облекла, с които работим, използват само етични източници на пух. Имаме и акредитации ISO 9001 и ISO 14001, които допълнително доказват отдадеността ни към околната среда. 

 

Каквато и да е причината ви да изберете Granger’s, можете да бъдете сигурни, че сме отдадени изцяло на защитата на вас и вашите продукти за времето на открито.

Линк към официалния сайт

Пазарувайте по марки от ТУК

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.