Сандалите са отлично решение през топлите летни дни. Несравнимо е усещането когато краката са освободени от затворената обувка.

Туристическите сандали са създадени за различни активности и спорт, и които са подходящи не само за града, но и за планината или за морето и реката. Независимо къде ще ги носите, този тип обувки осигуряват комфорта и приятното усещане на прохлада, характерни за сандала, но и едновременно с това гарантират достатъчно стабилност и отлично сцепление при ходене по различни терени. Представяме ви едни от най-добрите сандали за туризъм - тези на марката Lizard Footwear.

Италианската компания Lizard Footwear е създадена през 1992 г. и оттогава до днес е известна с качествените си обувки и сандали. Дизайнерите и разработчиците на компанията непрекъснато търсят нови идеи и материали, за да създават продукти, които ще бъдат носени дълго и с удоволствие. Всеки нов модел пък се тества от популярни атлети, които да проверят на практика достойнствата им.

Кои са Lizard Footwear

Италианската компания Lizard Footwear е създадена през 1992 г. и оттогава до днес е известна с качествените си обувки и сандали. Дизайнерите и разработчиците на компанията непрекъснато търсят нови идеи и материали, за да създават продукти, които ще бъдат носени дълго и с удоволствие. Всеки нов модел пък се тества от популярни атлети, които да проверят на практика достойнствата им.

Защо да изберем туристически сандали на Lizard Footwear

  • Изработени са от висококачествени суровини, с прецизност във всеки детайл.
  • Нископрофилни подметки Vibram, които едновременно защитават стъпалото и позволяват да се запази усещането за терена, което допринася за по-естествена походка.
  • Анатомично оформено легло за стъпалото, поддържащо свода и с обособени зони, предпазващи пръстите.
  • Легло за стъпалото, изработено от естествена кожа или от висококачествен синтетичен материал, непозволяващ на крака да се приплъзва, когато сандала е мокър.
  • Каишките на сандалите са интегрирани в подметката, дълбоко под леглото за стъпалото, за да се постигне оптимална здравина и устойчивост към всякакви външни влияния.
  • Три години гаранция! Допълнителна една година към гаранционните две се получава при регистрация на закупения продукт на сайта на производителя

Туристически сандали Lizard HEX H2O

Уникален модел позволяващ два начина на нанизване на пристягащия шнур - вие решавате дали да е между пръстите или не. Несравнима стабилност и комфорт при бягане, преходи, разходки и всякакви други дейности на открито. Произведени от висококачествени синтетични материали, издръжливи при употреба в сладка и солена вода.

Туристически сандали Lizard Creek IV

Универсален модел сандали за туризъм, подходящ за свободното време в планината или край водата. Отличен избор за ежедневно носене и излети сред природата.

Туристически сандали Lizard Bat III

Изключително ергономичен и надежден модел туристически сандали, подходящ за ежедневна употреба, бягане и водни спортове. Два начина на нанизване на пристягащия шнур - вие решавате дали да минава между пръстите или не. Сандалите са издръжливи на солена вода. Благодарение на специалното покритие на леглото на стъпалото, краката запазват стабилността си и не се пързалят, дори при намокряне на сандала.

Туристически сандали Lizard Super Hike

Моделът с най-добро съотношение между функционалност, универсалност и тегло. Сандали създадени за динамични занимания на открито, Super Hike притежават ергономично стъпало от естествена кожа, което осигурява несравним комфорт при ходене, а здравите и удобни каишки поддържат краката стабилно.

Вижте всички модели сандали тук или на място в магазини Стената.

Линк към оригинална статия

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.