×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Blog navigation

Последни статии

Последни коментари

Последни статии

 
Подредете по:
 • Десет съвета за планински преход в горещините
  Десет съвета за планински преход в горещините
  700 Преглеждания Харесано

  Когато времето навън е слънчево, зовът на планината е особено примамлив. Когато обаче температурите се повишат над 30 градуса, пешеходните и трекинг маршрути могат да станат особено изтощителни. Затова е добре да сте запознати с най-добрите стратегии за справяне с жегата. Четете тук:

  Прочети повече
 • SOTO Outdoors - За нас
  SOTO Outdoors - За нас
  579 Преглеждания Харесано

  Японската марка SOTO Outdoors създава иновативни горивни устройства от 1978г.  Ако обичате да изследвате природата и да се наслаждавате на къмпинг, трекинг или алпинзъм, знаете колко е важно да имате надеждно устройство, което може да работи при всякакви условия. Затова сме радостни да Ви представим новата марка в магазини "Стената" - SOTO Outdoors.

  Прочети повече
 • Solar Brother - Какво представлява готвенето на слънце
  Solar Brother - Какво представлява готвенето на слънце
  863 Преглеждания Харесано

  С повече от 20 години опит, Solarbrother проектират иновативни соларни решения за ентусиасти и изследователи на открито. Solarbrother® допринася за разпространението на слънчева енергия, вдъхновява и събира мъже и жени около този проект за един устойчив и сияен свят. В този дух, Solarbrother предоставят на техният уебсайт планове за самостоятелно изграждане в отворен код,  достъпни за всички.

  Прочети повече
 • Винаги в движение със сандали LIZARD Колекция 2023
  Винаги в движение със сандали LIZARD Колекция 2023
  994 Преглеждания Харесано

  Наближава сезонът на горещите дни и дългите летни приключения, в които си вдъхновен да откриваш нови и нови територии, ден след ден, по каменисти склонове, пресечени местности, речни пътеки или просто искаш да се отдадеш на уютни вечери край лагерния огън. Независимо дали си отдаден приключенец, навъртащ ежедневно десетки километри пеша, или предпочиташ лежернотопотапяне сред природат, сандалите LIZARD идват да внесат в движението ти онази лекота, която те кара все едно да летиш.

  Прочети повече
 • “Сто декара за “Земя под ЗаКрила”: Магазини “Стената” подкрепят БДЗП в опазването на застрашени животински видове в Сакар планина
  “Сто декара за “Земя под ЗаКрила”: Магазини “Стената” подкрепят БДЗП в опазването на застрашени животински видове в Сакар планина
  1662 Преглеждания Харесано

  Пролетта настъпва и ни подканя за активно действие. Ние от магазини "Стената" заставаме като активен застъпник на кампанията на Българско дружество за защита на птиците -  инициативата "Земя под заКрила". Верни на мисията си да насърчаваме нова култура на потребление, основана на информирания избор, опазването на природните ресурси и качеството, считано от 20 март до 30 ноември 2023 г. даряваме за кампанията 1% от продажбите на 5 наши водещи аутодор марки-партньори. Boreal, Buff, Deuter,...

  Прочети повече
 • Какво означава R-Value
  Какво означава R-Value
  527 Преглеждания Харесано

  През 2020 г.  аутдор индустрията въвежда международна и стандартна за индустрията процедура за изпитване на R-стойност (R-value), наречена ASTM F3340-18. Това означава, че можете да сравните R-стойностите на различни спални подложки (шалтета) от различни производители, и да знаете, че всички те използват една и съща тестова процедура за измерване на R-стойностите на своите продукти.

  Прочети повече
 • Лавинните раници Deuter Alproof - всичко, което трябва да знаете - Част 1
  Лавинните раници Deuter Alproof - всичко, което трябва да знаете - Част 1
  432 Преглеждания Харесано

  Зимните спортове са голяма тръпка за много хора, а белият пейзаж и високите снежни върхове са спиращи дъха. Но има нещо дори още по-важно от красивата гледка и това е безопасността. Alproof на Deuter е изключително практична и надеждна лавинна раница на която може да имате пълно доверие. 

  Прочети повече
 • Приключенски отбор от трима на Витоша
  Приключенски отбор от трима на Витоша
  190 Преглеждания Харесано

  Малко преди празниците на 2022 г.  млада приключенска троица от нашия отбор се качи на Витоша, за да заснеме моделите от новите колекции на Ortovox и Trangoworld. Калина Петрова е част от екипа на магазини “Стената”, а Петър Иванов и Цветан Иванов - наши посланици, които като спортисти бележат изключителни успехи през последните години.

  Прочети повече
 • Вземете мечтаните продукти от “Стената” сега, платете ги после – с новата система за отложено плащане Newpay
  Вземете мечтаните продукти от “Стената” сега, платете ги после – с новата система за отложено плащане Newpay
  121 Преглеждания Харесано

  Newpay е нова платежна система, от която можете да се възползвате при своите поръчки в онлайн магазина на "Стената". С нейна помощ можете да пазарувате гъвкаво и най-важното на момента, дори когато не разполагате веднага с пълната сума за желаната покупка. За да ползвате услугата Newpay, просто трябва да отбележите опцията Newpay при избор на платежен метод, когато завършвате поръчката си.

  Прочети повече
 • Натура 2000 - Планините и хората - общността за отговорен туризъм
  Натура 2000 - Планините и хората - общността за отговорен туризъм
  140 Преглеждания Харесано

  1990-а. Източният блок се разпада като колода от карти. В България монополистите в туризма предстои да си разпределят международните кантори и контакти, пазарите, хотелите. До 1989 г. те са щедро финансирани от държавата. Такъв е и БТС. В първите дни на 1990 г. с Петър Атанасов (Бог да го прости) и Милчо Ладов провъзгласяваме „Независимо Алпийско сдружение“, правим митинг пред НДК, четем Людмил Янков и поменаваме загиналите наши другари алпинисти.  Източник: "Натура 2000" Автор и снимки:...

  Прочети повече
 • Натура 2000 - Драгоман и Чепън - симбиоза на природозащита, образование, спорт и туризъм
  Натура 2000 - Драгоман и Чепън - симбиоза на природозащита, образование, спорт и туризъм
  163 Преглеждания Харесано

  Драгоманското блато е част от забележителния комплекс от карстови хълмове и влажни зони, който се намира на едва 40 км от София. Подобно на повечето влажни зони в България, Драгоманското блато е било пресушено през 50-те години на XX век, за да се използва земята за земеделски нужди. Източник: Статията е част от специалното издание Мисия Опазване на българската природа - 10 успешни истории за граждански организации, които защитават зони от "Натура 2000" Съставител: Вера Стаевска Снимки: СДП...

  Прочети повече
 • За каските - от Дени с любов!
  За каските - от Дени с любов!
  428 Преглеждания Харесано

  Аз съм може би един от най-страхливите хора, които някога ще срещнете. Но това не е проблем само по себе си. Проблемът идва от там, че се страхувам и от всичко, което по някакъв начин ме влече, вълнува и кара да мечтая.

  Прочети повече
Showing 13 to 24 of 148 (13 Pages)
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.