Лятото по време на горещниците се държи така, все едно не е лято – хладно време, обилни дъждове, та дори и сняг?! Ние пък държим да „сгорещим“ сезона с „парещите“ оферти на Голямата ни Лятна Промоция – букет от продукти с по-сериозни отстъпки от марките Trangoworld, Ortovox, Icebreaker, Boreal, Bestard, Garmont, Lizard, Berghaus. Така че ако ще подменяте облекло, обувки или сандали или искате да подобрите „гардероба“, сега е моментът. Ние предлагаме екипировка с безкомпромисно качество на продуктите и, разбира се, сме насреща да ви съдействаме със съвет и консултация, за да си изберете подходящите за вас. Разгледайте акцентите ни от Голямата Лятна Промоция, като имате предвид , че съществува голяма вероятност значителна част от тези продукти да носите доста дълго време. J

Вижте акцентите:

МЕМБРАНИ:

Свръхлеката мембрана на Ortovox – Civetta – само 170 грама с минимум 20000 мм воден стълб, сега е само 344 лева.

Универсалното водонепромокаемо яке с вентилационни отвори под мишниците – мъжкия Rilton и дамския Runart на Trangoworld. Малко над 300 грама и над 10000 мм воден стълб на цена от 224 лева.

Трислоен Gore-Tex ламинат Extrem 5000 Vented на Berghaus – технично, водонепромокаемо яке за сурови условия, в момента е на 545 лева.

Бюджетните мембрани Deluge vented и Stormcloud на Berghaus – когато преходите не са чак толкова предизвикателни и условията не са чак толкова екстремни, но все пак имате нужда от надеждна и качествена защита. Първата е на 181 лева, а втората – само 139 лева.

СОФТШЕЛИ:

Топли софтшели на Trangoworld с Primaloft Black Insulation – Polux за него и Skenna за нея. Ветроустойчиви, с изключителна еластичност по технологията FREE4MOVE, осигуряваща пълна свобода на движенията и несравним комфорт. А цената им е едва 180 лева.

ПУХЕНКИ:

Изключително топлите и същевременно леки пухенки Ramche на Berghaus – мъжкият вариант е само 310 грама и е на цена 482 лева, а дамската Ramche Mountain Reflect e 490 грама и сега е 405 лева.

Функционалната и технична пухенка Extrem Micro 2.0 – за любителите на зимните активности. 440 грама и само 356 лева.

Дамските стилни и универсални пухенки Down Sweater и Tephra, които ще ви осигурят топлина и комфорт в обичайните зимни дни, сега са на цена 399 и 244 лева съответно.

Както и, разбира се, мъжкият вариант на успешния модел Down Sweater на Patagonia, който сега е 399 лева.

МЕРИНО ОБЛЕКЛО И БЕЛЬО:

От експертите по вълната и пионерите в мерино облеклатаOrtovox и Icebreaker. Изключителен комфорт, оптимална терморегулация, естествени антимикробни свойства. Разнообразие от боксери, спортни сутиени, потници, клинове, тениски, блузи с дълъг ръкав, горни дрехи/втори слой. С отстъпки до 30%.

МЪЖКИ ПАНТАЛОНИ:

Къси панталони Pelmo на Ortovox – комбинация от изключително издръжлива синтетична материя и Мерино вълна на цена от 120 лева.

Мембранни панталони (за него и за нея) Fargreb и Torrentshell – за цялостна защита от дъжд и вятър. Първият е на цена 212 лева, а втория – 139 лева.

Летните панталони Kasu произведен по технологията FREE4MOVE и Temot, който е със свалящи се крачоли, съответно по 159 и 144 лева.

Универсалният туристически панталон и изключително успешен модел Rovek за 130 лева и техничният зимен панталон Prote Extreme за 170 лева.

ДАМСКИ ПАНТАЛОНИ:

Летните модели: техничният дамски панталон Wifa DN и суперлекият туристически панталон Deba са по 144 и 120 лева съответно.

Pala на Ortovox за 208 лева – перфектна комбинация между Cordura, еластан и мерино, гарантиращи здравина, издръжливост и комфорт.

Зимните панталони Wifa UA и Uhsi Extremeздрави, издръжливи и максимално комфортни. А цената им вече е само 130 и 170 лева съответно.

ОБУВКИ:

Суперлеките и технични обувки Trek Alpine FF на Bestard ще бъдат вашия верен приятел по време на приключенията ви в планините – само 1350 грама за мъжките и 1180 грама за дамските. И на цена едва 430 лева.

Идеалната обувка за ледено катерене и височинен алпинизъм, подходяща за изкачвания на върхове с височина до 5000 метра, изработена по най-съвременна технология – изключително успешния модел Mountain Guide Pro на Garmont е с цена 509 лева.

Туристическите обувки Android с иновативната технология, осигуряваща несравнима вентилируемост – Gore-Tex Surround. Изключителен комфорт за 281 лева.

Aproach обувките Sticky Stone – меки, удобни, комфортни – и са с цена 239 лева.

Леките и дишащи Rando Liteза града, за пътуване, за леки преходи. Предпочитани от мнозина, сега са само 212 лева.

9.81 N Air G – здрава, надеждна лека обувка, тип маратонка с Gore-Tex Surround, предназначена за технични терени и скоростно придвижване. Само 350 грама и е само 209 лева.

САНДАЛИ:

Всеки запознат с марката Lizard и носил техни сандали, ще потвърди, че техните продукти са наистина впечатляващо здрави и комфортни и то без да преувеличава. За надеждността на сандалите свидетелства и тригодишната гаранция, която компанията предоставя. Туристическите сандали на Lizard са подходящи за ходене, бягане, преходи, пътуване, водни спортове, а цените им в момента са между 97 и 118 лева. Не са забравени и малките приключенци – Raft II Junior са туристически сандали специално за тях и са на цена от 69 лева.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.