Искам това Julbo vol.2

Избери си модел слънчеви очила JULBO, снимай се с тях и със специалната рамка и имаш шанс да спечелиш същия този модел. Нямаш ограничения в избора на модели и направените снимки.

Как да участвам?

Трябва само да споделиш снимката/снимките през твоя профил във Facebook/Instagram с хаштаг #екипирайемоцията #споделиемоцията...и естествено да ни тагнеш @stenatastores или #stenata_outdoor.

Къде да намеря рамката?

В периода от 13 до 15 Октомври ще може да я намерите в офиса ни, на бул. Александър Стамбилийски 20 В - при раздаването на стартовите пакети за състезанието "Байк и Рън за ЧЕПЪН 2020", както и на всички събития*, в които Магазини Стената ще участват Октомври и Ноември, а през седмицата в Магазин Стената Център.

Кой може да спечели?

Всеки споделил през собствения си профил снимка/снимки с рамката на Julbo с таг @stenatastores и хаштаг #екипирайемоцията #споделиемоцията #stenata_outdoor

Миналогодишният ни победител "Лелка заспала професионален атлет" разходи наградата си на едни от най-прекрасните места на света.

Кога ще се теглят победителите?

На 3-ти Декември 2020 г., на произволен принцип, ще бъдат изтеглени имената на една жена или един мъж, който ще получи като подарък очилата, с които се е снимал.

Можеш да гледаш живото излъчване във Facebook страницата ни: www.facebook.com/stenatastores/

*Виж всички събития, на които можеш да ни намериш тук

*Виж всички модели на Julbo Eyewear тук

*Виж правилата тук

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.