Предизвикателството MY DEUTER ADVENTURE

Фен си на  Deuter, обичаш да пътешестваш и не можеш да се разделиш със своята раница Deuter ? Значи това предизвикателство е точно за теб!

  • Снимай се на интересно и любимо кътче от България заедно с верния ти спътник - твоя Deuter. Добави и кратък текст за мястото, което си посетил.
  • Изпрати ни всичко това  на mydeuteradventure@stenata.com до 22 декември! 
  • Ще теглим томбола и можеш да спечелиш специална награда – комплект за пътешественици. За да участваш в томболата не забравяй да ни напишеш името, годините си, телефон за обратна връзка и защо обичаш твоя DEUTER.
  • Условието ни е снимката ти да бъде авторска и с минимална ширина 800 пиксела.
  • Фотографиите, които отговарят на изискването ще бъдат публикувани в нашия блог тук

Кога ще се тегли томболата и каква е наградата

Авторът на една от снимките ще бъде изтеглен на 27 декември, точно след коледните празници. Късметлията в играта „ MY DEUTER ADVENTURE” ще получи наградата ни: прекрасния комплект за пътешественици с уникална чанта AVIANT и купища аксесоари, който ще ви подготвят за изненадите на 2020-та година. Комплектът-награда ще съдържа: чанта AVIANT DUFFEL PRO, чанта за кръст, аптечка, торби за съхранение на дрехи, несесери за тоалетни принадлежности,  различни видове портмонета за съхранение на ценности и пари. Несъмнено този уникален подарък ще направи пътешествието ви несравнимо удобно! 

Ако пътуванията играят важна роля в живота ви, то просторният AVIANT DUFFEL PRO определено ще ви допадне. Тази пътна чанта има подвижни презрамки, така че лесно да се превърне в раница, и при това е изработена от изключително здрав и водоустойчив материал - особено полезни качества когато пътувате много или на дълги разстояния.

Краен срок

Снимките си с текста и данните си към тях може да изпращате на mydeuteradventure@stenata.com  до 16:59 часа на 22 декември, а победителят ще обявим на 27 декември чрез теглене на живо. Подробности за предизвикателството ни и условията за участие в него може да прочетете тук (общи условия).

Равен шанс за всеки

Всеки от вас има право да участва с една фотография, така че дерзайте!

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.