"Всеки ден е различен. Всяка пътека е уникална. Всеки миг е предизвикателство. Ние от BUFF сме убедени, че преодолявайки трудностите и адаптирайки се към промените, е единственият начин да продължим напред. Пътят се мени и ние сме готови. Винаги, навсякъде!"

Новата технология COOLNET UV+ разработена от BUFF

В търсене на по-висока функционалност за топлите летни дни и с мисъл за опазване на околната среда и ресурсите, лабораторията на BUFF създаде COOLNET - влагоотвеждаща, бързосъхнеща и създаваща приятно охлаждащо усещане тъкан, получена от 95% рециклиран полиестер. COOLNET освен това покрива международните стандарти за UV-защита и е сертифицирана като отговаряща на фактор на защита UPF50+.

Други технологии в летните колекции на BUF

POLYGIENE

Високоефективна антимикробна технология, която използва естествени сребърни соли в ниска концентрация, за да намали растежа на микроорганизми, като осигурява контрол върху миризмите и свеж комфорт.

INSECT SHIELD

Насладете се на природата и дръжте насекомите надалеч. Технологията Insect Shield е ефективно и трайно решение за отблъскване на насекоми. Обработката с перметрин на тъканите позволява да се осигури защита от комари и други насекоми. Тествана и регистрирана, тя издържа до 70 пранета. Особено необходима в хладните вечери, пълни с насекоми.

ULTRA STRETCH

Разтегливост на плата в четирите посоки, с което се осигурява оптимално пасване и подобрен комфорт при носене.

PACK CAP

Усъвършенствана технология, благодарение на която шапката може да се сгъва и смачква, без това да повлиява на формата й след разгъване.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.