Магазини Стената са ексклузивен представител на немския производител на лавинна екипировка ORTOVOX за България.  ORTOVOX произвеждат широка гама висококачествени и функционални облекла, раници и специализирана екипировка за ски, ски турове, фрийрайд, катерене, алпинизъм, планински преходи и други спортове и дейности на открито. Тази година всички курсисти на  „Практическите курсове - ЛАВИННА БЕЗОПАСНОСТ 2021“ на БАССЕС, ще могат да използват напълно безплатно лавинна екипировка на марката ORTOVOX.  Целта ни е да ви позволим да изпробвате нещо ново и/или да направите сравнение.

 

Условия за ползване на екипировка ORTOVOX:

+ Лавинната екипировка може да се  вземе ден преди курса (петък, между 13 и 20 часа) от магазин Стената Център, който се намира на ул. Братя Миладинови 5

+ Необходимо е лавинната екипировка предварително да бъде резервирана, като това може да стене с обаждане на телефон 0886 930999  или на имейл info@stenata.com. Препоръчваме предварителното резервиране да се случи възможно най-скоро, след като знаете точната дата на курса, който ще посетите. Лавинната екипировка е в ограничени количества и  не можем да гарантираме, че някой няма да ви изпревари.

+ "Стената" осигуряваме лавинна екипировка при преференциални условия - ползването на лавинните уреди, лопати и сонди в рамките на курса ще бъде с 30% отстъпка от стандартната цена. Необходимо е да оставите депозит, който ще ви бъде възстановен при връщане на лавинната екипировка в магазина. Повече информация за размера на депозита може да намерите ТУК 

+ В случаите, в които се установи повреда на екипировката, която сте ползвали по време на курса, част от депозита или пълната сума ще бъде удържана, за да могат да се отстранят щетите.

+ Екипировката трябва да се върне ден след датата на приключване на курса - понеделник до 14 часа. "Стената" си запазваме правото да удържим неустойка за закъснение, което се равнява на таксата за един ден за дадената екипировка.

+ Всеки, посетил курс на БАССЕС и ползвал уреди на марката ORTOVOX може да се възползва от 20% отстъпка за лавинната екипировка в магазини "Стената" и 30% отстъпка при закупуването на ползваната в рамките на курса екипировка с две години гаранция, стартираща от деня на закупуването. Специалните условия са валидни в рамките на месец след курса.

 

Магазини Стената и ORTOVOX препоръчват практическите курсове по лавинна безопасност на БАССЕС.

 

Кога ще са лавинните курсове:

курс на 15-16-17 януари, 1-во ниво

курс на 21-22-23-24 януари, 2-ро ниво

лавинен полигон на х. Алеко 23 януари - безплатен

+ курс на 29-30-31 януари, 1-во ниво

курс на 5-6-7 февруари, 1-во ниво

курс на 12-13-14 февруари, 1-во ниво

*Очаквайте подробности за допълнителните събития, които ще се осъществят през този сезон.

Вижте лавинната серия на БАССЕС с участието на ORTOVOX ТУК

Изтеглете безплатно и разгледайте „АКАДЕМИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ - Наръчник за фрийрайдъри, ски-туристи и любители на зимната планина“  ТУК

Още за ORTOVOX можете да научите ТУК

Още за лавинните раници с AVABAG на ORTOVOX

Още за лавинните лопати на ORTOVOX

Още за лавинните сонди на ORTOVOX

Повече за БАССЕС ТУК

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.