В женския месец Стената посвещава четири дни на нежната половина от клиентите си. От 5-ти до 8-ми март любимите ни дами и техните половинки ще и имат възможност да си подарят Deuter раница или спален чувал с -30 % намаление от цената на всички дамски модели.  

SL-версията на раниците и спалните чували Deuter е създадена, за да пасне специално на женската анатомия. Дизайнът на моделите SL е перфектно оформен и оптимизиран за женската анатомия от екип от отдадени (женски) спортисти. Част от този екип е професионалистът в планинските спортове Герлинде Калтенбрунер, която допринася за комфорта и функционалността на раниците с познанията си в изкачването на 8000-ици. Герлинде Калтенбрунер е първата жена, качила всички 14 осемхилядници на планетата без допълнителен кислород.

„Никога не подценявай силата на мечтите си“!

Герлинде Калтенбрунер е третата жена, изкачила всичките четиринадесет осемхилядници. Тя е първата, която прави това без допълнителен кислород. Нейният житейски девиз е „Никога не подценявай силата на мечтите си“! Това иска да сподели с другите хора: Ако наистина искаш нещо от сърце, винаги има начин да го достигнеш. 

Герлинде започва да се катери в родния си град Спитал с енорийския свещеник. По това време тя е малко момиченце - на 7 или 8 години. Винаги ходи на църква в неделя и след литургията със свещеника отиват да се катерят заедно. Така пламва любовта ѝ към планината още от ранна възраст.

Практикуването на йога всеки ден е важно за нея, тъй като носи спокойствие и баланс в живота ѝ чрез медитация, дишане и физически упражнения. Тя е вегетарианка. Предпочита да се храни с регионални продукти, за да бъде във върхова физическа форма. 

Герлинде Калтенбрунер смята, че жените се представят също толкова добре в планинските споротве, колкото и мъжете. Приятно е за нея, че забелязва все повече жени, които практикуват ски туринг. Според Герлинде е важно жените, които искат професионално да се катерят, винаги да се опитват да надминат себе си, но не и своите граници. 

Нейното най-емоционално преживяване е да застане на върха на K2 след толкова много опити. Това е най-великото чувство, което някога е изпитвала! Толкова силно е пожелала това и се е сбъднало!

Герлинде Калтенбрунер се включва в екипа на Deuter, който разработва дамските модели раници. SL-версията на раниците Deuter е създадена, за да пасне специално на женската анатомия. Дизайнът на моделите SL е перфектно оформен и оптимизиран за женската анатомия от екип от отдадени (женски) спортисти. Герлинде Калтенбрунер допринася за комфорта и функционалността на раниците с познанията си в изкачването на осемхилядници.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.