TrueStory.bg те предизвиква: Снимай планинското си приключение

Ойларипиии! :)

Лятото е в активната си фаза и вярваме, че вие също сте в нея, затова имаме мисия за вас! Призоваваме всички любители на планината да обърнат внимание на следващото ни предизвикателство. В него търсим любовта ви към природата, запечатана в снимка на значимо за вас кътче от българските планини - любимо, въздействащо, богато на спомени или криещо интересна история. Към нея ни напишете името, годините си, както и кратък текст с информация къде е мястото, кога е снимано и какво го прави толкова специално за вас.

Стегнете обувките, преметнете апарата през рамо и тръгвайте „на лов” за необятните красоти, които крият планините на България! Условието ни е снимката ви да бъде авторска и с минимална ширина 800 пиксела. Фотографиите ви ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Truestory.bg, а победителят, който ще бъде избран на жребиен принцип, ще получи наградата ни: прекрасна раница Deuter от серията Speed Lite, предоставена от нас - магазини Стената. Покорилият предизвикателството, ще има възможността да избере измежду цели 12 модела, които гарантирано ще пазят гърба му при всякакви условия!

Изчистен дизайн, функционалност и техническа елегантност в съчетание с изключително ниско тегло е мотото на Speed Lite. А какво по-хубаво от това да бъдете леки, бързи и защитени по време на планинските си приключения? Хайде, екипирайте емоцията! J

Снимките си с текста към тях може да изпращате като съобщение във Facebook страницата на Truestory.bg до 23:59 часа на 30 август. Те ще събират одобрение и харесвания до 12:00 часа на 2 септември. Победителят ще обявим един час по-късно - в 13:00. Подробности за предизвикателството ни и условията за участие в него може да прочетете тук .

Всеки от вас има право да участва с една фотография, така че с нетърпение очакваме най-впечатляващия ви кадър ;)

Желаем ви здрави, бързи и леки крачета! Защото с нова раница, планината няма граница! J

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.