Как да сте сигурни, че сте взели всичко необходимо или пък не сте прекалили с багажа? Списъкът създаден от Deuter, с помощта на експерти, е добра база, за да създадете свой такъв. Той съдържа важни насоки и съвети за необходимата екипировка и багаж, които да носите когато излизате на преход в планината и сред природата. Естествено, тези насоки следва да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди и към спецификата на прехода, с което списъкът ще се оптимизира всеки път.

Каченият файл представлява списък с изброени елементи от екипировката и аксесоари, с техните ориентировъчни тегла, като същите са подредени в групи - задължителни, препоръчителни и по желание. Този списък ще ви е от изключителна полза когато се отправяте на многодневна колоездачна обиколка в планината. Включени са полета където да отметнете какво вземате, както и да отбележите теглата на отделните артикули от вашия багаж. Списъкът е изготвен от опитни експерти на DEUTER съвместно с професионални водачи от OASE ALPIN Center и е спомагателно средство без претенцията за изчерпателност и пълна съгласуваност. Ваша е възможността и отговорността да добавяте и променяте този списък съобразно индивидуални нужди, желания и опит.

Съветът на специалистите е, че една раница с обем между 24 и 35 литра  би ви била достатъчна, за да съберете необходимия багаж (екипировка) за няколкодневен колоездачен преход в планината. Оптималното тегло на целия багаж заедно с раницата е между 8 и 10 килограма. И отново да подчертаем, че това са основни насоки и препоръки с ориентировъчен характер.

Ето и видеото за този списък.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.