9-те аспекта на Eco Grangers

Grangers е британска марка, основана през 1937 г. Целта на екипа е да осигури на своите клиенти ненадмината защита срещу природните стихии, с помощта на своите качествени продукти. Освен това компанията има и още една мисия - да даде своя принос в опазването на околната среда. 

Read more
343 views

КАК СЕ СЪЗДАВАТ НАД 8 МИЛИОНА МЕТРА ВЪЖЕ ГОДИШНО?

Много хора мислят, че въжетата са тъкани или плетени, а те всъщност са сплетени.  Те са високотехнологични и сложни продукти, които трябва да отговарят на законовите стандарти и да са надеждни всеки ден, за да спасяват животи.

Read more
1104 views

НАД 150 ГОДИНИ АЛПИЙСКИ ОПИТ

През 1953 г. EDELRID изобретява въжето със сърцевина и обвивка от синтетични материали, и революционизира света на катеренето. През годините фирмата израства и въвежда в производството си всичко необходимо за пълно алпийско изживяване. Оттогава, катеренето не е погледнало назад.

Read more
826 views

PERTEX QUANTUM

Pertex Quantum  Quantum e лек и силен материал, който предлага значително намаляване на теглото, без компромис със здравината и устойчивостта на износване. 

Read more
1096 views

МЕМБРАНА INNERPLUS

Водоустойчива и дишаща мембрана създадена от Trangoworld.

Read more
793 views

Плаките за слънчеви очила на JULBO

JULBO произвеждат едни от най-добрите слънчеви очила за спорт, активност и свободно време навън. Плаките са основният елемент, благодарение на който се гарантира зрителна защита и отлични оптични свойства. Какви лещи използват JULBO за очилата? Какви характеристики притежават техните плаки и за какво са подходящи различните видове?

Read more
2102 views

GARMONT G-RADIKAL GTX®: СИЛАТА НА ПРИРОДАТА

Обувки за планина G-RADIKAL GTX® - името не е случайно! С G-RADIKAL GTX® GARMONT разтърсват и променят правилата в областта на алпийските обувки, благодарение на комбинацията от иновации и технологии, които GARMONT® използва. Прилягането и адаптивността достигат до още по-високи нива благодарение на G-Wrap и Double Lacing.

Read more
548 views

BLUESIGN - Какво означава "синият етикет"

Редица производители на висококачествени облекла и екипировка (като Patagonia, Berghaus, Trangoworld, Deuter, Edelrid) работят с технологията bluesign™. За да оценят и намалят консумацията на ресурси в доставната верига на материали. Както и за да оценят, сравнят и подобрят химикалите, боите и завършващите продукти, които използват в производствения процес.

Read more
2121 views

Какво използват Trangoworld, за да са сред най-добрите производители

Кое прави разликата? Натрупаният опит на база непрекъснати тестове, изследвания и изпитания, с цел подобряване и усъвършенстване, резултат от които са водещи технологии и превъзходни материи. Trangoworld е такъв тип производител – винаги търсещ и стремящ се да произведе най-доброто: устойчиви, здрави, функционални.

Read more
1131 views

BESTARD - Материали и Технологии

BESTARD е семейна фирма в най-добрия смисъл. Вече 78 години се придържа към ясна и семпла философия:  Винаги да произвежда обувки с най-високо качество, от най-добрите и подходящи материали и с прилагане на високи технологии. Вижте какви материали и технологии BESTARD използва, за да се получи обувка, която не би ви изневерила.  (photo by Chechu Arribas)

Read more
4283 views
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.