JULBO са френска семейна компания с над 130 годишна история , отдавна наложили се с изключителните си слънчеви очила.

Ето какви са плаките, които JULBO са разработили и използват в очилата.

Поликарбонатни лещи Spectron 3 (CF)

Лещите от поликарбонат Spectron 3 са леки и предлагат добра устойчивост на удари, което ги прави подходящи за всички спортове на открито.

Spectron 3 са категория 3 (коефициент на пропускане на видима светлина: 12%) с цветно огледално (Color Flash) или само с огледално покритие: подобрява филтрацията на видимата светлина чрез прилагане на огледален ефект върху лещата. Многофункционални лещи, подходящи за всички приложения.

- Защита от слънце: Кат. 3

- VLT (коефициент на пропускане на видима светлина): 12%

- Материал: поликарбонат

Поляризирани лещи Polarized 3 (CF)

Поляризираната технология премахва отблясъците по повърхността на снега благодарение на поляризиращ филтър, гарантиращ оптимално разчитане на терена. 

Поликарбонатни лещи Polarized 3 са категория 3 (коефициент на пропускане на видима светлина: 11%) с поляризация и огледално или цветно огледално (CF) покритие. Подходящи за всички видове морски или планински спортове, като блокират отблясъците от повърхността на снега и водата.

- Защита от слънце: Поляризирана

- VLT (коефициент на пропускане на видима светлина): 11%

- Материал: поликарбонат 

Фотохроматични лещи REACTIV High Mountain 2-4

ОТ ЕДНА ЕКСТРЕМНОСТ КЪМ ДРУГА

Фотохроматичните лещи REACTIV High Mountain (кат. 2 до 4 - коефициент на пропускане на видима светлина: 5% - 20%), стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, а поляризацията елиминира отблясъците върху светлоотразителните повърхности. Лещите се адаптират към промените в експозицията и отблясъците. Идеални за екстремни условия: пустиня, ветроходство, високи планини и ски. Подобрено разчитане на релефа и максимална защита, благодарение на поляризацията. Вътрешно покритие против замъгляване и външно покритие, отблъскващо мазнините (предотвратява изцапването, улеснява почистването и оттичането на вода).

- Технология NTS (Non Temperature Sensitive): лещата става по-тъмна или по-светла, независимо от температурата. 

- Защита от слънце: Фотохроматична

- VLT (коефициент на пропускане на видима светлина): 5% - 20%

- Материал: NXT

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 2-4

ВИДИМОСТ ПРИ ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ - ОТ СЯНКА ДО СИЛНО СЛЪНЦЕ

Фотохроматичните лещи с високоскоростна активация и деактивация REACTIV Performance 2-4 (кат. 2 до 4 - коефициент на пропускане на видимата светлина 7% - 35%) стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, като по този начин се адаптират към всяко време на деня. С вътрешно покритие против мъгла и външно покритие, отблъскващо мазнините (предотвратява изцапването, улеснява почистването и оттичането на вода). Идеални за планински спортове, туризъм, алпинизъм, ски, планинско колоездене, планинско бягане и катерене.

- Технология NTS (Non Temperature Sensitive): лещата става по-тъмна или по-светла, независимо от температурата. 

- Технология SHR (Super High Reactiv): високоскоростна активация и деактивация.

- Защита от слънцето: Фотохроматична

- VLT (коефициент на пропускане на видима светлина): 7% - 35%

- Материал: NXT

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 1-3

ЯСНА ВИДИМОСТ ВЪВ ВСИЧКИ УСЛОВИЯ

Фотохроматичните лещи REACTIV Performance 1-3 (кат. 1 до 3 - коефициент на пропускане на видима светлина: 17% - 75%) стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, като така се адаптират към всяко време на деня и към терена. С вътрешно покритие против мъгла и външно покритие, отблъскващо мазнините (предотвратява изцапването, улеснява почистването и оттичането на вода). Идеални за планинско бягане и колоездене.

- Технология NTS (Non Temperature Sensitive): лещата става по-тъмна или по-светла, независимо от температурата. 

- Защита от слънце: Фотохроматична

- VLT (коефициент на пропускане на видима светлина): 17% - 75%

- Материал: NXT

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 1-3

ЯСНА ВИДИМОСТ И ДОБЪР КОНТРАСТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН

Фотохроматичните лещи REACTIV Performance 1-3 (кат. 1 до 3 - коефициент на пропускане на видима светлина: 13% - 72%) стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия, като се адаптират към промените в контраста на терена. Притежават червен отенък, който спомага за подобряването на контраста. С вътрешно покритие против мъгла и външно покритие, отблъскващо мазнините (предотвратява изцапването, улеснява почистването и оттичането на вода). Идеални за ски туринг, планинско бягане и планинско колоездене.

- Технология NTS (Non Temperature Sensitive): лещата става по-тъмна или по-светла, независимо от температурата. 

- Защита от слънце: Фотохроматична

- VLT (коефициент на пропускане на видима светлина): 13% - 72%

- Материал: NXT

Фотохроматични лещи REACTIV Performance 0-3

ОПТИМАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ ПРЕЗ НОЩТА И ПРЕЗ ДЕНЯ

Фотохроматичните лещи REACTIV Performance 0-3 (кат. 0 до 3 - коефициент на пропускане на видима светлина: 12% - 87%) стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия. Лещите се адаптират към всички светлинни условия, включително много слаба светлина (нощ / лошо време). С вътрешно покритие против мъгла и външно покритие, отблъскващо мазнините (предотвратява изцапването, улеснява почистването и оттичането на вода). Прозрачен основен цвят с опушен оттенък при активиране. Идеален за спортове за издръжливост с висока продължителност като например ултрамаратони. 

- Технология NTS (Non Temperature Sensitive): лещата става по-тъмна или по-светла, независимо от температурата. 

- Защита от слънце: Фотохроматична

- VLT (коефициент на пропускане на видима светлина): 12% - 87%

- Материал: NXT

Фотохроматични лещи REACTIV Nautic 2-3

REACTIV Performance 2-4 (предишните ZEBRA) са фотохроматични лещи с високоскоростна активация и деактивация (технология SHR - Super High Reactiv), което означава, че стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия по този начин се адаптират към всяко време на деня. Идеални са за планински спортове, туризъм, алпинизъм, ски, планинско колоездене, планинско бягане и катерене.

Минерални лещи Alti Arc 4

Alti Arc 4 са плаки от висок клас минерално стъкло. Категорията им на пропускливост на видима светлина е 4, като за тези лещи това означава 7% пропускливост. Препоръчват се за високата планина - трекинг, алпинизъм, експедиции.

Поликарбонатни лещи Spectron 4

Spectron 4 са поликарбонатни плаки. Категорията на пропускливост на видимата светлина е 4, което за тези лещи означава 5% пропускливост. Препоръчват се за всички видове дейности и спорт, които се практикуват в условия на ярка слънчева светлина и отблясъци.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.