×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бутилка - SIGG - Water Bottle Metis Sumatra Brids  0.6 L
Бутилка - SIGG - Water Bottle Metis Sumatra Brids  0.6 L
Бутилка - SIGG - Water Bottle Metis Sumatra Brids  0.6 L
Бутилка - SIGG - Water Bottle Metis Sumatra Brids  0.6 L
Бутилка - SIGG - Water Bottle Metis Sumatra Brids  0.6 L
Бутилка - SIGG - Water Bottle Metis Sumatra Brids  0.6 L

Бутилка - SIGG - Water Bottle Metis Sumatra Brids 0.6 L

SIGG
7610465897164
Налично
59,00 лв.
Няма данък
Бутилката за вода Metis Sumatra Birds от Sigg е разработена в сътрудничество с организацията One Tree Planted, което значи, че всяка закупена бутилка е равна на едно засадено дърво на о-в Суматра. Бутилката е прозрачна и е изработена от висококачествено термоустойчиво стъкло, неръждаема стомана и естествен бамбук, без съдържание на пластмаса и BPA и е подходяща както за топли, така и за студени напитки. Тя е напълно устойчива на протичане, лесна е за почистване и има оптимален обем от 0,6 л.

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.400кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
 

SIGG WATER BOTTLE METIS SUMATRA BIRDS 0.6 L

БУТИЛКА ЗА ВОДА OT БОРОСИЛИКАТНО СТЪКЛО


Water Bottle Metis Sumatra е бутилка за вода, разработена от швейцарската фирма Sigg. Тя е произведена в сътрудничество с организацията One Tree Planted. Това означава, че всяка закупена бутилка води до засаждането на едно дърво на о-в Суматра и по този начин допринася за повторното залесяване на тропическите гори.

Тялото на бутилката е изработено от висококачествено термоустойчиво стъкло, а капачката ѝ е комбинация от неръждаема стомана 18/8 и естествен бамбук. При производството ѝ напълно е елиминирана употребата на каквато и да било пластмаса, като дори уплътнението е произведено от силикон. И именно това е причината тази бутилка да е подходяща за употреба както с топли, така и със студени напитки.

Sigg Metis Sumatra Birds е изключително лесна за почистване и непропусклива бутилка, изработена по швейцарски дизайн, която не нарушава и не променя вкуса на вашата напитка, а благодарение на прозрачното ѝ тяло, имате лесна видимост към съдържанието и винаги ще сте наясно с какво количество от любимата си напитка разполагате. Капачката има изключително сигурно уплътнение, което прави бутилката устойчива на течове, така че вие можете да сте спокойни, че тя няма да се разлее в раницата ви.

Стъклените бутилки от серията Metis Sumatra показват прекрасното разнообразие на тропическата гора на Суматра чрез различни красиви и дизайнерски мотиви и се предлагат в идеален оптимален обем от 0,6 литра. Тя е с височина от 26,5 см, диаметър от 7,2 см и тегло от 400 гр, което я прави лесна за пренасяне, съхранение и употреба.

Всички материали, използвани за производството на тази бутилка са без съдържанието на Бисфенол А ( BPA ) и други вредни съединения, което я прави напълно безопасна за употреба с продукти от хранително вкусовата промишленост.


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

• Бутилка за вода с швейцарски дизайн

1 закупена бутилка води до засаждането на 1 дърво на о-в Суматра

• Допринася за повторното залесяване на тропическите гори

• Тяло от висококачествено термоустойчиво стъкло

• Капачка на винт, от неръждаема стомана и естествен бамбук

• Уплътнение от силикон

• Без съдържание на пластмаса

• Без съдържание на BPA и други вредни химикали

• Прозрачна

• Лесна за почистване

• Устойчива на протичане

• Напълно безопасна за употреба

• Не нарушава или променя вкуса на вашата напитка

• Лесна видимост към количеството на течността в бутилката

• Подходяща за употреба както с топли, така и със студени напитки

• Елегантна визия с красиви дизайнерски мотиви

• Оптимален размер и обем

• Лесна за пренасяне, съхранение и употреба

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПОЛЗВАНЕ:

Бутилката за вода Sigg Metis Sumatra Birds 0.6 L е перфектна за употреба с топли и студени напитки, а практичният ѝ размер и обем позволяват да я използвате почти навсякъде: на работа, в училище, в колата, на разходка, в планината, във фитнеса и т.н.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

• Материали на изработка: Термоустойчиво стъкло, Силикон, Неръждаема стомана 18/8, Естествен бамбук 

• Размери: Височина: 25,6 см / Диаметър: 7,2 см

• Обем: 600 мл

• Тегло: 400 гр


Един по-добър свят стъпка по стъпка

Тъй като световното потребление на пластмаса изисква алтернативи, а монокултурите „изяждат“ все повече и повече тропически гори, време е да вземем позиция. Новата колекция от бутилки Metis Sumatra е разработена в сътрудничество с One Tree Planted - всяка закупена бутилка води до засаждането на едно дърво (понастоящем на о-в Суматра) и допринася за повторното залесяване на тропическите гори!

1 бутилка за вода = 1 дърво

Идеята зад това сътрудничество е толкова проста, колкото и ефективна. Чрез закупуването на стилна, без абсолютно никакво съдържание на пластмаса бутилка Metis Sumatra ( с уплътнение, направено от силикон ), вие не само намалявате глобалното потребление на пластмаса, но и засаждате едно дърво. Фокусът тук е биоразнообразието, целта е здрави смесени гори вместо монокултури. По този начин One Tree Planted помага за популяризиране на местни проекти, които действат като модел за подражание за бъдещо устойчиво земеделие. От манго до махагон, от кашу до джакфрут.

Добра за вашето здраве и нашия климат

Хората, които твърдят, че пият здравословно количество вода всеки ден, обикновено вече използват бутилка за многократна употреба. И който не го е направил досега, може би ще промени решението си. Новата бутилка Metis не нарушава вкуса или миризмата на вашата напитка и благодарение на прозрачното тяло на бутилката винаги можете да видите какво количество течност е останала вътре.

Естетика и стил

Различните дизайни на новата серия бутилки Metis отразяват прекрасното разнообразие на тропическите гори. Техническите характеристики също не са за пренебрегване: приятно заобленият отвор на бутилката и резбата доставят първокласно удоволствие от пиенето.


Линк към производител
Цвят по каталог
8971.6
Размер
256 х 72 мм
Произход
Китай
Цвят
Шарен
Гаранция
2 години
Материал
Стъкло/Glass
Обем, л
0.600
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Състав
Боросиликатно стъкло без BPA
Продуктов код
8971.6
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.