×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Лента за челни лампи  - светлоотразителни -  TIKKINA - TIKKA  -  ACTIK- Светлоотразителни

Лента за челни лампи - TIKKINA - TIKKA - ACTIK- Светлоотразителни

PETZL/Франция
3342540838987
Последна наличност
20,00 лв.
Няма данък

Лентата за челни лампи със светлоотразителни елементи за модели Tikkina, Tikka и Actik е аксесоар, който повишава видимостта и безопасността при използването на тези челни лампи. 

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.015кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
 

SPARE HEADBAND FOR TIKKINA,TIKKA AND ACTIK

ЛЕНТА ЗА ЧЕЛНИ ЛАМПИ СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНА

Лентата за челни лампи със светлоотразителни елементи за модели Tikkina, Tikka и Actik е аксесоар, който повишава видимостта и безопасността при използването на тези челни лампи. 

Основни характеристики:

  • Светлоотразителни елементи: Лентата е оборудвана със светлоотразителни материали, които осигуряват по-добра видимост в тъмнината и при условия на ниска осветеност. Това повишава безопасността на потребителя при нощни активности или при работа в условия на лоша видимост.
  • Съвместимост: Подходяща за модели челни лампи Petzl Tikkina, Tikka и Actik, което гарантира съвместимост и стабилно закрепване.
  • Материал: Изработена от висококачествени и устойчиви на износване материали, които гарантират дълготрайност и комфорт при носене.
  • Регулируемост: Лентата е лесно регулируема, което позволява адаптиране към различни размери на главата, осигурявайки оптимален комфорт и сигурност.
  • Лесна подмяна: Може лесно да се смени старият или износен ластик, като по този начин се обновява функционалността на челната лампа.
  • Дизайн: Обикновено в неутрален цвят с интегрирани светлоотразителни елементи, което я прави стилна и функционална.

Тази светлоотразителна лента е идеален избор за тези, които искат да увеличат своята безопасност и видимост по време на нощни разходки, бягане, туризъм, къмпинг или работа на открито.

Линк към производителяЦвят по каталог
Black
Цвят
Черен
Материал
Синтетични материали
Стената Младост
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
E072BA00
Вносител
ПИК 3000 ООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки