• Намалена цена

Обувки - Womens Tower Plus LX GTX

Garmont
0000358010171
Последна наличност
259,00 лв. 498,00 лв. -239,00 лв.

Tower Plus LX GTX е универсална, комфортна и надеждна четирисезонна дамска обувка за технични алпийски маршрути,виа ферата и туристически преходи по труден терен. Идеална за технични планинари и модерни пешеходни туристи, които предпочитат универсално и леко оборудване. Тези обувки са с твърда подметка, съвместими с полуавтоматични котки, изключително надеждни и здрави, заради качествените материали и прецизното изпълнение. Притежават мембрана GORE-TEX® Performance Comfort, което гарантира устойчива водонепропускливост и оптимизирана дишаемост, за да се запази комфорта и оптималния микроклимат на крака. Подметката е на Vibram, което означава висококачествена гумена смес и отлично сцепление. В допълнение комфортът и удобството при стъпване са гарантирани от технологията ADD, запазена марка на Garmont.

Цвят

Размер

Цвят по каталог

Тегло: 0.665кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да

TOWER PLUS LX GTX WMS

ЧЕТИРИСЕЗОННИ ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНА


ОПИСАНИЕ

Tower Plus LX GTX е универсална, комфортна и надеждна четирисезонна дамска обувка за технични алпийски маршрути, виа ферата и туристически преходи по труден терен. Идеална за технични планинари и модерни пешеходни туристи, които предпочитат универсално и леко оборудване. Тези обувки са с твърда подметка, съвместими с полуавтоматични котки, изключително надеждни и здрави, заради качествените материали и прецизното изпълнение. Притежават мембрана GORE-TEX® Performance Comfort, което гарантира устойчива водонепропускливост и оптимизирана дишаемост, за да се запази комфорта и оптималния микроклимат на крака. Подметката е на Vibram, което означава висококачествена гумена смес и отлично сцепление. В допълнение комфортът и удобството при стъпване са гарантирани от технологията ADD, запазена марка на Garmont.


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Горна част: 2.2 mm кожа велур; Helix гумен борд

Мембрана: GORE-TEX® Performance Comfort

Долна част (стелка): Alveolen®

Подметка: Vibram® Mulaz EVO

Тегло: 665 грама за една обувка, 1330 грама за чифт, размер 37.5 

Прилягане: АлпийскоТЕХНОЛОГИЯ ADD®

Кракът ви е изключително сложна анатомична структура: 26 кости, 33 стави и повече от 100 мускула, връзки и сухожилия. Обувките Garmont® са създадени да предоставят най-добрите планински изживявания. Започваме отвътре и работим от вътре навън - чрез разбиране анатомията на стъпалото, анализиране на движението и определяне какво ще доведе до най-доброто представяне на обувката.

Анатомично ориентираният дизайн на Garmont (a.d.d. - Anatomically Directed Design) дава възможност на крака ви да прояви естествената си способност да се стабилизира, да абсорбира удари и да се оттласква напред. Прилягането се подобрява чрез тясно съвпадение на дизайна и функционалността с естествената асиметрична форма на краката ви.


ПРЕДИМСТВА НА ADD®:

АСИМЕТРИЧЕН МАНШЕТ

Маншетът (високата част) на глезена е по-нисък от външната страна и по-висок отвътре за по-добро оформяне на кант, по-голяма цялостна стабилност и комфорт при движение през пресечен терен и катерене.

АНАТОМИЧЕН ЕЗИК

Езикът съответства на асиметричната форма на горната част на стъпалото и глезена ви. Той е по-дебел отвън и прогресивно по-тънък към вътрешността. Тази анатомична форма поддържа езика на мястото му, което води до по-добър контрол, стабилност и комфорт.

ОТДЕЛНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ГЛЕЗЕНА

Петата е надеждно фиксирана, прилягането около глезена е удобно и прецизно, което означава по-добра стабилност и опора. 

ПРЕЦИЗНО ЗАВЪРЗВАНЕ

Кракът ви е стабилно и надеждно обхванат, за да се насладите на несравним комфорт при стъпване и движение.

ШИРОКА ПРЕДНА ЧАСТ

Отличава се с по-права форма, съобразена с естественото положение на големия пръст. С този дизайн пръстите на краката ви могат да осигурят по-добър баланс и оттласкване при движение.


ТЕХНОЛОГИЯ GORE-TEX® PERFORMANCE COMFORT

КОМФОРТ И ЗАЩИТА ОТ АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ 

Обувките, проектирани с използване на технологията GORE-TEX® Performance Comfort са предназначени за употреба на открито при умерени климатични условия. Тя комбинира и гарантира устойчива водонепропускливост и оптимизирано дишане. Благодарение на иновативната й  структура, GORE-TEX® Performance Comfort е идеалното решение за най-широк спектър дейности на открито при променящи се атмосферни условия.


СМЕС ЗА ПОДМЕТКИ VIBRAM® MONT 

• Тествана на най-високите върхове в света 

• Поддържа качествата си и при изключително ниски температури

• По-твърда смес за максимална подкрепа и издръжливост


Линк към производител

Цвят по каталог
Light Grey/Aqua Blue
Обувки размер
40
Цвят
Сив
Гаранция
12 месеца
Обувки материал
Water-Repellent 2.2 mm suede, Gore-Tex Lining, Alveolen footbed
Обувки мембрана
GORE-TEX Performance Comfort
Обувки подметка
Vibram Mulaz Evo
Стената Център
Да
2019-09-04
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.