×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
  • -320,00 лв.
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX
Обувки - Garmont - G-Radikal GTX

Обувки - Garmont - G-Radikal GTX

Garmont
0000370290209
Последна наличност
369,00 лв. 689,00 лв. -320,00 лв.
Няма данък

Обувките G-Radikal GTX® са изключителен нов продукт на пазара за стоки за дейности на открито благодарение на комбинацията от авангардни материали с иновативни ергономични и конструктивни решения. Съвместими с полуавтоматични котки, с изключителни експлоатационни качества и леки, тези обувки са идеалният избор за планински водачи и „бързи“ планинари. Технологията ErGo-last, комбинирана с технологията Double Damper, предлага наистина ергономично прилягане. Горната част на обувката (тази, която е над подметката) е изработена от тъканта Lenzi Putek, която предлага висококачествени характеристики по отношение на устойчивост на износване, здравина, лекота и гъвкавост. Революционната технология G-Wrap е система за пристягане, която действа между горната част на обувката и подплатата в областта на предната част на крака, обвивайки стъпалото като втора кожа, за да се получи прилягане, каквото досега не е имало. Системата за двойно връзване на горната част позволява да се постигне различна стегнатост на връзките при предната част на крака и при маншета, така че да можете да разхлабите или затегнете G-Wrap според дейността, която ще извършвате без да променяте стегнатостта на маншета.

на 12 вноски по 34.44 лв.

Цвят

Размер

Цвят по каталог

Тегло: 0.745кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 34.44 лв.

12 x 34.44 лв.

 


G-RADIKAL GTX

ЧЕТИРИСЕЗОННИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНА


ОПИСАНИЕ

Обувките G-Radikal GTX® са изключителен нов продукт на пазара за стоки за дейности на открито благодарение на комбинацията от авангардни материали с иновативни ергономични и конструктивни решения. Съвместими с полуавтоматични котки, с изключителни експлоатационни качества и леки, тези обувки са идеалният избор за планински водачи и „бързи“ планинари. Технологията ErGo-last, комбинирана с технологията Double Damper, предлага наистина ергономично прилягане. Горната част на обувката (тази, която е над подметката) е изработена от тъканта Lenzi Putek, която предлага висококачествени характеристики по отношение на устойчивост на износване, здравина, лекота и гъвкавост. Революционната технология G-Wrap е система за пристягане, която действа между горната част на обувката и подплатата в областта на предната част на крака, обвивайки стъпалото като втора кожа, за да се получи прилягане, каквото досега не е имало. Системата за двойно връзване на горната част позволява да се постигне различна стегнатост на връзките при предната част на крака и при маншета, така че да можете да разхлабите или затегнете G-Wrap според дейността, която ще извършвате без да променяте стегнатостта на маншета. В класическата конструкция на такъв тип обувки има изолиращ слой между външната, горна част и подплатата. При G-Radikal налице е иновативен омекотяващ чорап Foot-Sleeve, изработен от еластична 3D мрежеста тъкан, който се намира в контакт със самия крак. Този чорап, може да се сваля и пере с цел по-голяма хигиена,  и обвива стъпалото изцяло и комфортно, като при това създава въздушно пространство непосредствено до кожата, с което се постигат по-добра вентилация и по-добро влагоотвеждане.


ДАННИ ЗА ПРОДУКТА

Горна част: Lenzi Putek 

Подплата: GORE-TEX® Performance Comfort

Стелка: EVA

Комплект компоненти: G-Radikal

Тегло: 745 грама (една обувка размер 8 за Великобритания, 41 за Европа)

Диапазон на размера: 7-13 за Великобритания (40 до 47 за Европа), включително половин размер

Прилягане: Алпийско


ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИЯ ADD®

Кракът ви е изключително сложна анатомична структура: 26 кости, 33 стави и повече от 100 мускула, връзки и сухожилия. Обувките Garmont® са създадени да предоставят най-добрите планински изживявания. Започваме отвътре и работим от вътре навън - чрез разбиране анатомията на стъпалото, анализиране на движението и определяне какво ще доведе до най-доброто представяне на обувката.

Анатомично ориентираният дизайн на Garmont (a.d.d. - Anatomically Directed Design) дава възможност на крака ви да прояви естествената си способност да се стабилизира, да абсорбира удари и да се оттласква напред. Прилягането се подобрява чрез тясно съвпадение на дизайна и функционалността с естествената асиметрична форма на краката ви.


ПРЕДИМСТВА НА ADD®

АСИМЕТРИЧЕН МАНШЕТ

Маншетът (високата част) на глезена е по-нисък от външната страна и по-висок отвътре за по-добро оформяне на кант, по-голяма цялостна стабилност и комфорт при движение през пресечен терен и катерене.

АНАТОМИЧЕН ЕЗИК

Езикът съответства на асиметричната форма на горната част на стъпалото и глезена ви. Той е по-дебел отвън и прогресивно по-тънък към вътрешността. Тази анатомична форма поддържа езика на мястото му, което води до по-добър контрол, стабилност и комфорт.

ОТДЕЛНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ГЛЕЗЕНА

Петата е надеждно фиксирана, прилягането около глезена е удобно и прецизно, което означава по-добра стабилност и опора. 

ПРЕЦИЗНО ЗАВЪРЗВАНЕ

Кракът ви е стабилно и надеждно обхванат, за да се насладите на несравним комфорт при стъпване и движение.

ШИРОКА ПРЕДНА ЧАСТ

Отличава се с по-права форма, съобразена с естественото положение на големия пръст. С този дизайн пръстите на краката ви могат да осигурят по-добър баланс и оттласкване при движение.


ТЕХНОЛОГИЯ ERGO LAST 

Контурите на този анатомичен калъп са гладки и заоблени, за да следват по-отблизо формата на човешкия крак. Обувките, изградени по този калъп, обвиват крака по-добре, особено петата и долната част на стъпалото, за по-удобно, ергономично прилягане.


ТЕХНОЛОГИЯ DOUBLE DAMPER

Система от две части за превъзходно абсорбиране на ударите. Средната подметка омекотява удара при среща със земята, докато вътрешният амортизатор омекотява ударите в областта на петата. Комбинираният резултат е увеличено амортизиране на ударите и по-малко умора. Вътрешният слой е по-анатомичен в зоните на петата и под стъпалото, за да подпомогне за намаляване на движението на краката в обувката, като по този начин се добавя по-голям комфорт и стабилност като цяло.


ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ИЗОЛАЦИЯ GORE-TEX® PERFORMANCE COMFORT

КОМФОРТ И ЗАЩИТА ОТ АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ 

Обувките, проектирани с използване на технологията GORE-TEX® Performance Comfort са предназначени за употреба на открито при умерени климатични условия. Тя комбинира и гарантира устойчива водонепропускливост и оптимизирано дишане. Благодарение на иновативната й  структура, GORE-TEX® Performance Comfort е идеалното решение за най-широк спектър дейности на открито при променящи се атмосферни условия.


СМЕС ЗА ПОДМЕТКИ VIBRAM® MONT 

• Тествана на най-високите върхове в света 

• Поддържа качествата си и при изключително ниски температури

• По-твърда смес за максимална подкрепа и издръжливостЛинк към производител


Цвят по каталог
Orange/Red
Обувки размер
42
Цвят
Оранжев
Обувки материал
Lenzi Putek
Обувки мембрана
GORE-TEX Performance Comfort
Обувки подметка
Vibram Apex
Стената Център
Да
Продуктов код
441011/211
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 3 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.