×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
  • -137,00 лв.

Обувки - Garmont - Pinnacle GTX
Обувки - Garmont - Pinnacle GTX
Обувки - Garmont - Pinnacle GTX
Обувки - Garmont - Pinnacle GTX
Обувки - Garmont - Pinnacle GTX
Обувки - Garmont - Pinnacle GTX
Обувки - Garmont - Pinnacle GTX
Обувки - Garmont - Pinnacle GTX

Обувки - Garmont - Pinnacle GTX

Garmont
8056586034504
Последна наличност
411,00 лв. 548,00 лв. -137,00 лв.
Няма данък

Pinnacle GTX е универсална четирисезонна обувка произведена от едно парче кожа, подходяща за полу-автоматични котки. Носенето на тежки товари продължително време няма да бъде усетено когато сте с Pinnacle GTX. Компактна и лека, благодарение и на специалната полиуретанова междинна подметка с две зони на плътност. Несравним комфорт и стабилност на крака вътре, осигурен от ергономичен дизайн на обущарския калъп и на системата за заключване на петата. Специален език, който не се извърта и се избягват точки на натиск. По-добра дишаемост и водонепропускливост благодарение на мембраната Gore-Tex Performance Comfort. Здравата и дебела кожа осигурява освен всичко друго и дълготрайност. Подметка Vibram, която е надеждна и устойчива на износване, с ясно изразени, дълбоки грайфери осигуряващи отлично сцепление.

Цвят

Размер

Цвят по каталог

Тегло: 0.858кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

12 x 39.18 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

12 x 38.36 лв.

 
PINNACLE GTX
ЗИМНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ

За любителите, ентусиастите, професионалистите и всички активни хора обичащи трекинга, преходите, изкачванията в планината и предизвикателните терени, тази зимна обувка е отличен избор. Pinnacle GTX е универсална четирисезонна обувка произведена от едно парче кожа, подходяща за полу-автоматични котки. Носенето на тежки товари продължително време няма да бъде усетено когато сте с Pinnacle GTX. Компактна и лека благодарение и на специалната полиуретанова междинна подметка с две зони на плътност. Несравним комфорт и стабилност на крака вътре, благодарение на ергономичен дизайн на обущарския калъп и на системата за заключване на петата. Специален език, който не се извърта и се избягват точки на натиск. По-добра дишаемост и водонепропускливост благодарение на мембраната Gore-Tex Performance Comfort. Здравата и дебела кожа осигурява освен всичко друго и дълготрайност. Подметка Vibram, която е надеждна и устойчива на износване, с ясно изразени, дълбоки грайфери осигуряващи отлично сцепление.

ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ

Горна част: 2.8 mm едно цяло парче Perwanger кожа; Гумен борд по целия периметър; Изключително мек и удобен маншет осигуряващ същевременно комфорт и защита от навлизане на пясък, камъчета, почва и мръсотия; Heel Lock система за застопоряване на петата с цел избягване приплъзвания и пришки; 

Мембрана: GORE-TEX® Performance Comfort

Долна част (стелка): Alveolen®

Подметка: Vibram® Titus

Тегло: 858 грама за една обувка, 1696 грама за чифт, размер 42 

Прилягане: Алпийско (Alpine Fit) – сигурно и стабилно „захващане“ на стъпалото и с повече пространство в областта на палеца


ТЕХНОЛОГИИ


ТЕХНОЛОГИЯ ADD®

Кракът ви е изключително сложна анатомична структура: 26 кости, 33 стави и повече от 100 мускула, връзки и сухожилия. Обувките Garmont® са създадени да предоставят най-добрите планински изживявания. Започваме отвътре и работим от вътре навън - чрез разбиране анатомията на стъпалото, анализиране на движението и определяне какво ще доведе до най-доброто представяне на обувката.

Анатомично ориентираният дизайн на Garmont (a.d.d. - Anatomically Directed Design) дава възможност на крака ви да прояви естествената си способност да се стабилизира, да абсорбира удари и да се оттласква напред. Прилягането се подобрява чрез тясно съвпадение на дизайна и функционалността с естествената асиметрична форма на краката ви.


ПРЕДИМСТВА НА ADD®

АСИМЕТРИЧЕН МАНШЕТ

Маншетът (високата част) на глезена е по-нисък от външната страна и по-висок отвътре за по-добро оформяне на кант, по-голяма цялостна стабилност и комфорт при движение през пресечен терен и катерене.

АНАТОМИЧЕН ЕЗИК

Езикът съответства на асиметричната форма на горната част на стъпалото и глезена ви. Той е по-дебел отвън и прогресивно по-тънък към вътрешността. Тази анатомична форма поддържа езика на мястото му, което води до по-добър контрол, стабилност и комфорт.

ОТДЕЛНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ГЛЕЗЕНА

Петата е надеждно фиксирана, прилягането около глезена е удобно и прецизно, което означава по-добра стабилност и опора. 

ПРЕЦИЗНО ЗАВЪРЗВАНЕ

Кракът ви е стабилно и надеждно обхванат, за да се насладите на несравним комфорт при стъпване и движение.

ШИРОКА ПРЕДНА ЧАСТ

Отличава се с по-права форма, съобразена с естественото положение на големия пръст. С този дизайн пръстите на краката ви могат да осигурят по-добър баланс и оттласкване при движение.


ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ИЗОЛАЦИЯ GORE-TEX® PERFORMANCE COMFORT

КОМФОРТ И ЗАЩИТА ОТ АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ 

Обувките, проектирани с използване на технологията GORE-TEX® Performance Comfort са предназначени за употреба на открито при умерени климатични условия. Тя комбинира и гарантира устойчива водонепропускливост и оптимизирано дишане. Благодарение на иновативната й  структура, GORE-TEX® Performance Comfort е идеалното решение за най-широк спектър дейности на открито при променящи се атмосферни условия.


СМЕС ЗА ПОДМЕТКИ VIBRAM® MONT 

• Тествана на най-високите върхове в света 

• Поддържа качествата си и при изключително ниски температури

• По-твърда смес за максимална подкрепа и издръжливост

Цвят по каталог
Black
Произход
Румъния
Обувки размер
46
Цвят
Черен
Гаранция
2 години
Обувки материал
2.8 mm Perwanger - цяло парче
Обувки мембрана
GORE-TEX Performance Comfort
Обувки подметка
Vibram Titus
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
Естествена кожа, синтетични материали
Естествена кожа, синтетични материали
Продуктов код
2447
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 3 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки