×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Виктор Троянов е фотограф, изследовател и опитен скиор. Вдъхновен е да стигне до най-недостъпните зимни терени и да улови уникалните им переспективи. Виктор е експерт в екстремната фотография и често може да го видите на състезанията по фрирайдър ски и планинско колоездене.

Той има множество изложби, награди от най-престижните български състезания, както и някои международни признания и публикации, като National Geographic. От 2012 г. работи като фотограф и журналист на свободна практика, отразявайки спортни събития и търговска фотография за различни спортни марки. През 2014 г. Виктор започва кариерата си като оператор, а през 2015 г. завършва първия си документален филм „Призрачната планина“. Филмът получи няколко страхотни отзива и огромна популярност. През 2018 г. той засне и продуцира късометражен филм Ride the Dust за фрирайд планински велосипеди.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.