×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Камен Тончев се определя като атлет на високо аматьорско ниво с амбиции за реализация в спорта като състезател, а в последствие "учител по активен живот". За тази цел сега учи в Националната Спортна Академия "Васил Левски, специалност Туризъм - Ориентиране. 

В последните 10 години от живота си е активен спортист, но преди това определя себе си като  „средностатистически работник в печатница“. Промяната за него идва с първият велосипед. Започва да кара във всеки един свободен момент и така стига до състезанията. В началото се радва на това да попадне в среда на спортуващи хора, но един ден осъзнава колко много хора тренират и работят и въпреки това са на високо спортно ниво. Тогава всичко за него се променя. Започва да тренира всеки ден – бягане, ОФП, колоездене. Отказва цигарите, променя хранителния си режим и си намира треньор по плуване, тренира за триатлон при Емил Стойнев. По-късно започва да тренира с Наталия Величкова и с нейна помощ започва да постига желаното – да сбъдва мечтите си!

За бъдеще в спортен план  си поставя няколко цели – FKT (Fastest known time) на Е3 (Ком-Емине) и Е4 (Витоша – Славянка), The Transcontinental Race с амбиция за подиум (Състезание през Европа, започва от Ламанша и приключва на Блаканите).

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.