×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Четяхме с възхита за велики алпинисти и пътешественици. Планините и вертикалността взривяваха нашето въображение. Българи изкачваха Еверест по страховития Западен гребен, Людмил Янков пишеше своите гранитни стихове. Имахме мечти. Повече от 27 години Одисея-ин с вяра и страст сбъдва мечтите на поколения планинари, алпинисти и пътешественици. Нашият екип вярва в качеството като избор в живота и гаранция за безопасни и паметни приключения.


Като част от семейството на ОДИСЕЯ-ИН Спортно-туристическа агенция, СТЕНАТА  има привилегията, но и трудната задача да следват един непопулярен за България пример. Стартирали в епоха на бясна инфлация, упадък и нихилизъм (1997 г.), магазини СТЕНАТА останаха верни на своето изначално кредо:

- да бъдат честни към своите клиенти и почитатели, като дават вярна и полезна информация за екипировката, която предлагат, и честни цени,

- да споделят своите успехи с планинарската и катерачната общност, чрез подпомагане на събития, срещи, атлети, експедиции, издаване на книги;

- да бъдат опора на планинските водачи;

- да насърчават нова култура на потребление, в основата на която стои качеството и опазването на природните ресурси от разхищение;

- да създават планинарска култура;

Екипът на СТЕНАТА е пряко ангажиран в организацията и провеждането на традиционните "Дни на предизвикателствата" - годишна среща на outdoor обществото в България и на състезанието "Байк и Рън за Чепън".

Продължаваме безусловно да вярваме в качеството,  да мечтаем, да помагаме на всички, които се вдъхновяват от далечните хоризонти, от непреминаваните градуси във вертикала, от автентичната среща с природата и предизвикателствата.


СТЕНАТА – ПОВЕЧЕ ОТ МАГАЗИН


Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.