Лятото е в разгара си и сега е точното време за къмпинг приключения. Какво по-хубаво от сън под звездното небе и свободата от това да си цял ден сред природата. На планина или море, ако палатката, караваната и спалният чувал са вашият избор, екипирайте се с всичко необходимо за да сте подготвени и да се насладите пълноценно на тези прекрасни дни и нощи. Изберете от богатата гама продукти за къмпингуване в магазини "Стената" и онлайн на www.stenata.com.

Палатки, те са нашият дом когато сме извън дома си. Когато сте край реката, на морето, по фестивали или в планината. Усещането да сте на палатка е несравнимо - онзи миг на свобода, отмора и близост с природата, далеч от шума и динамиката на града.

От класическите обикновени полимерни шалтета за постилане до супер удобните, леки, самонадуваеми постелки. За излет, спорт, почивка и най-вече за спокоен сън постелките всъщност са задължителен аксесоар.

Спални чували за всички, които обичат природата и приключенията. Кое ще съхрани топлината ви докато спите когато нощувате някъде навън? И ще поддържа необходимия комфорт? В тази връзка правилно подбраният и качествен спален чувал е от съществено значение.

Хамаците - това е вашето решение за кратка почивка, когато сте в планината, на море, къмпингувате или просто искате да окачите хамак в двора си. Окачват се и се свалят супер лесно. Предлагат се в единичен или двоен туристически хамак и с различни цветове.

 

Щеките са изключително полезно допълнение към екипировката. Смисълът от придвижването с тях става пределно ясен когато сте на дълги преходи и трекинг в планината – подобряват координацията на движенията, улесняват дишането, спомагат за поддържане на баланса и равновесието, отнемат от умората на краката.

Когато сте на преходи, излети, къмпинг или пътувате, когато сте навън за по-продължително време или по-далеч от дома и/или цивилизацията, имате нужда от всички онези най-необходими неща свързани с прехранването и тоалета. Неща, с които запазвате до известна степен комфорта, хигиенните навици и цивилизованото отношение.

Индивидуалното осветление е нужно в много и различни ситуации – при извънредните такива когато закъснявате да пристигнете там за където сте тръгнали, а вече настъпва вечерта; когато практикувате любимия си спорт или занимание и в тъмната част на денонощието; проникване в пещери или пропасти, когато сте на бивак или къмпинг. 

Бутилката за вода и напитки и термосът са практични, а в отделни случаи и задължителни аксесоари. Подходящи са при почти всякакви обстоятелства, независимо дали спортувате или почивате, дали сте навън или в офиса, в залата. И тъй като става дума за хранителен продукт, който се съхранява в тях, използването на висококачествените и безвредни материали за производството им е наложително.

Категория с практични аксесоари на Sea to, Deuter и допълнителна екипировка. Забавни, стилни, полезни ключодържатели Munkees на производителя с опит и иновации в къмпинг оборудването Ace Camp. Различни модели класически или туристически портфейли за документи, пари и ценни предмети, подходящи за пътуване, трекинг; някои предназначени за носене на врата, около талията или на крака.

Категория с продукти необходими при спешна необходимост или в критични ситуации, или които трябва да носим на всяка цена, или просто са практични. Пособия за запалване на огън, филтри (включително и в комплект с бутилка) за осигуряване на безопасна питейна вода от какъв и да е водоизточник, аптечки с най-необходимите медицински пособия за оказване на първа помощ, лек запас от храна, фолио за защита срещу хипотермия.

Всеки опитен планинар знае, че наличието на подходящите инструменти прави престоя сред природата по-сигурен, а преживяванията незабравими. Независимо дали става дума за поправка на цип, нуждаете се от трион, ножица, отварачка за консерви или клещи.

Различни видове спрей или течни препарати за почистване, обезмирисяване и импрегниране на екипировка – палатки, обувки, якета, панталони, пухенки и пухени чували. Препарати, базирани на водна основа. Комплекти за правилна поддръжка и грижа за вашата екипировка.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.