×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

СЪБИТИЯТА, КОИТО ОРГАНИЗИРАМЕ

Дни на Предизвикателствата

Ежегоден фестивал провеждан в началото на декмври с участието на вдъхновяващи гости и прожекцията на емблематични филми, всички свързани с приключенията, предизвикателствата, успехите и живота на открито.

Байк и Рън за Чепън

Ежегодно състезание по трейл бягане и колоездене провеждано около края на април в живописен и ценен, като природно местообитание, район - планината Чепън и Драгоманското блато.

XIII-ти Байк и Рън за Чепън вече е двудневен и ще се проведе на 27-28.04.2024

РЕГИСТРАЦИЯТА Е ОТВОРЕНА!

Запишете се за участие тук

Ако вече сте се регистрирали, можете да платите онлайн оттук

СЪБИТИЯТА, КОИТО ПОДКРЕПЯМЕ

Откриване на ски-туринг сезона с Школа по алпинизъм и катерене

Целта на събирането е да се запознаем, поговорим и походим със ските. Акцент ще са ски техники на придвижване, видове екипировка, сигурност в планината, лични предпазни средства, поведение в планината. Лавинната безопасност. Ще има демонстрации и workshop-и на новите тенденции във всички аспекти на ски туринга от водещи вносители на ски туринг екипировка. Повече инфо ТУК.

Курс по зимно планинарство

Планината през зимата е изключително красива, но крие и своите опасности. Добре е да ги познаваме и да знаем как да реагираме в случай на необходимост. Курсът по зимно планинарство цели да Ви даде точната комбинация от теория и практика, за да бъде излизането Ви в планината свързано само с приятни емоции. Той е подходящ, както за хора с опит, така и за такива, които за пръв път желаят да се докоснат до зимната планина. Повече инфо ТУК.

Трети Зимен фестивал на хижа Плевен

За трета поредна година организираме това мероприятие. Вече може да го наречем ежегодно. Става все по-голямо и разнообразно откъм активности.

Фестивалът на зимната планина е насочен към всички планинари с интерес към зимните преходи и активности.
Фестът е създаден за всички, които искат да се повеселят и забавляват, а заедно с това и да поспортуват :).
Обещаваме за всеки да има по нещо интересно.

Държавно първенство по ски-алпинизъм - индивидуално

За четвърта поредна година ще се отправим към тази красива част на Рила за държавното първенство по ски-алпинизъм - индивидуално. Лифтът в курорта все още не работи, така че отново ще имаме цялата зона за нас. Повече инфо ТУК.

Алекс ЧИКОН на 24 София Филм Фест | Alex Txikon at 24SofiaIFF

Между 16 и 18 март 2020 година, в програмата на 24-тия София Филм Фест и в партньорство с магазин Stenata посрещаме АЛЕКС ЧИКОН - един от най-успешните височинни алпинисти!

Очакваме Ви на среща с Алекс ЧИКОН и представянето на филма „ЕВЕРЕСТ - ЕДНО СВРЪХЧОВЕШКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО“ на 17 март, от 20:30 часа в Кино "Люмиер Лидл".

Купа „България 2020“ - боулдър деца/ю/д"

15 март 2020г.

„27- ми зимен технически преглед по планинско спасяване”

12-14 април 2020г. 

Rocks‘n Roll 2020

Организирано от велоклуб Скала - Белоградчик. Повече инфо ТУК.

Коджа Кая 2020

Имаме удоволствието да Ви поканим на третото издание на първата напълно автономна (без подкрепителни пунктове) ултра в България.

▶️ Регистрация: http://kodzha-kaya.com/register

Участниците могат да избират между 4 дистанции: 12км, 25км, 42км и 75км, както и допълнителна дисциплина по скоростно изкачване на вр. Коджа кая.

Ботева алпиниада

2-3 май 2020г.

SpeleoLab 2020

Обучение на деца и младежи по пещерно дело. 

Организирано от БЪЛГАРСКО ПЕЩЕРНО ДРУЖЕСТВО – РАКИТОВО 

От 01.05. до03.05.2020г. в гр. Ракитово, местност „Качаков чарк”

Tryavna Ultra 2020

Гответе се за новото, шесто издание на Трявна Ултра. За всички, на които 141 км им се струват много, а 76 км вече не са чак такова предизвикателство сме подготвили НОВА 100 км дистанция, преминаваща през Шипка, Бузлуджа, Голям Бедек - едни от най-живописните ни и исторически места.

Повече инфо ТУК.

Купа по боулдър

XCO Uzana 2020

Чудобой 2022

„Чудобой” е отборно състезание за ентусиасти и любители на изживяванията сред природата, което се провежда в началото на септември, всяка година. В него са включени различни спортни дисциплини, творчески и интелектуални задачи. Отборите могат да вземат участие в три отделни групи – „Елит“ и „Хоби“ и „Айляк“. Основната разлика между тях е в техническата сложност и дължина на трасето, изискващи по-добра физическа подготовка за група „Елит“.


За повече информация ТУК.

Балкански пещерен сбор Дряново-2020

Българското пещерно дружество съвместно с Българската федерация по спелеология с пълно единодушие се съгласиха да поемат организацията и провеждането на 14-тия Балкански сбор на пещерняците.

Повече инфо ТУК.

Къмпинг и Караванинг Експо - всичко за къмпингуването и караванинга на едно място.

Повече информация следете на www.expo.camping.bg и www.camping.bg

Събор Беглика

Научи повече на: http://beglika.org/

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.