×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Чиста вода за по - здрава и по - устойчива планета

LifeStraw вярват, че всеки заслужава достъп до чиста питейна вода.

Всичко започва през 1994 когато швейцарската компания Vestergaard иска да разработи воден филтър който да премахне гвинейският червей от замърсената вода в Гвинея. Първоначалният дизайн е бил филтърна кръпа и през 1999 го превърщат в по-ефективна филтърна тръба. През 2005 се появява сламка филтър за лична употреба, а през 2008 започва използването на продуктите на LifeStraw за домашна употреба.

LifeStraw проектират прости и функционални продукти, които осигуряват най-високата защита от замърсена/не питейна (не безопасна) вода въз основа на това къде и как ще бъдат използвани. 

Как работи LifeStraw ?

Всички продукти на LifeStraw започват с усъвършенствана мембранна технология с кухи влакна. Какво е това? Представете си снопове сламки с микроскопични дупки в тях, толкова малки, че организми като бактерии, паразити, мръсотия и микропластмаса не могат да преминат през тях. 

Какво ще кажете за вируси, олово, химикали и вкус?

LifeStraw използват комбинации от различни допълнителни технологии за филтриране, за да отговорят на потребностите при различни случаи на употреба като пътувания, на открито или в домашни условия.

Защо LifeStraw са различни ?

Въздействие - LifeStraw са хуманитарна компания която иска да осигури безопасна питейна вода на тези, които имат най-голяма нужда от нея.

Отговорност - LifeStraw се стремят да разработват продукти които да намалят отпадъците и да минимализират въздействието върху околната среда.

Технология и иновации - LifeStraw обновяват технологията си, която е достатъчно мощна, за да предотврати някои от най-опасните болести и възникващи замърсители в света, и я подкрепят с най-строгите тестове в бизнеса.

Добър дизайн - От LifeStraw използват прост датски дизайн, който гарантира красота, функционалност и устойчивост на техните продукти.

Купувайки продуктите на LifeStraw всеки един от нас става част от дарителската им кампания и тяхната мисия за осигуряване на чиста вода за всеки, който има необходимост. При всеки продаден продукт компанията осигурява на едно нуждаещо се дете достъп до чиста вода за цяла година. 

Линк към официален сайт

Актуални продукти на LifeStraw налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.