×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Всичко е свързано с катерене, ски и планински спортове

Black Diamond споделят същите преживиявания като нас в планинските спортове

Споделянето на същите изживявания като нас на скала, лед и сняг тласкат Black Diamond да произвеждат най-добрата екипировка за катерачи и скиори.

Black Diamond е компания, която защитава духа на спорта, ценностите и целите, минало, настояще и бъдеще.

Компания от потребители - Black Diamond

Страст към иновациите трансформира начина по който се занимават с планински спортове в Black Diamond – наследство, което е започнaло с наковалня и чук в задния двор и продължава днес, удряйки важни етапи по пътя си с революционно оборудване като френда Black Diamond Ultralight Camalot.

В основата си Black Diaomond сa компания от потребители. Поради това създаването на Black Diamond е процес, който никога няма да свърши. 

Компанията Black Diamond е родена от Chouinard Equipment и е естествено продължение на страстта и етоса, които Ивон Шуинар и неговите приятели започват през 1965 г. Питър Меткалф и служителите на Chouinard Equipment поемат през 1989 г., променят името на Black Diamond и се преместват в Salt Lake City, в подножието на планините Wasatch.

Линк към официален сайт

Актуални продукти на BLACK DIAMOND налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.