×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Екипировка на която можеш да разчиташ навън.

130 годишната история на Primus

Историята на Primus започва през далечната 1982г. когато Гранц Вилхелм Линдквист и Йохан Виктор Свенсон създават първият керосинов котлон без сажди в света. Наричат го Primus, защото е първият по рода си. Котлоните на Primus бързо се превръщат в неизменна част от екипировката на хора тръгнали на експедиици или за първи изкачвания на върхове.

От Primus целят и до днес да са разпознаваеми с техните надеждни, безопасни и иновативни продукти. Продукти които карат хората да излизат повече навън и да внасят кулинарна нотка във всяко едно приключение на открито.

Производство и качество

Primus произвеждат оборудване на което клиентите им могат да разчитат при екстремни условия и да му се доверят за цял живот изпълнен с приключения.

Производствената политика на Pimus e да създават продукти които намаляват необходимостта от закупуването на нови. С това целят да намалят въздействието си върху околната среда, колкото по-вече издържа техен продукт, толкова по-малко е въздействието върху околната среда. Целта на компанията е да произвежда продукти които издържат на всякакви условия и да могат да се предават на следващото поколение приключенци.

Primus предлагат широка гама продукти за туристи, къмпингари и любители на активностите навън.

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Primus налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.