×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Изобретяват екипировка която дава свобода във всяка среда

Гледат сериозно на приключенията

От Sea to Summit гледат сериозно на приключенията и на екипировката която произвеждат.

Sea to Summit са печелили награди за дизайн, практичност и иновативност на своите продукти.

От една шевна машина до семейна компания

Роланд Тайсън започва да прави оборудване за открито на стара индустриална шевна машина през 1983 г., на 17-годишна възраст. Така той осъзнава, че има талант да създава авангардно оборудване за открито. Скоро Роланд Тайсън проектира и произвежда оборудване за други австралийски авантюристи.

През 1991 г., след екипиране на първото изкачване на връх Еверест от морското ниво до върха, стартира Sea to Summit.

Устрема на Роланд Тайсън да проектира най-доброто, най-лекото и най-издръжливото оборудване го отвежда в отдалечената пустош на Австралия и в Хималаите.  На тези места той прилага изобретенията си на окончателни изпитания сред природата.

През 1993 г. към Роланд Тайсън се присъединява Пени Сандерсън, която е прекарала шест години в Australian Geographic. Нейната страст към изследването и иновациите е било идеално решение за Sea to Summit. Пени Сандерсън и Роланд Тайсън започват да пътуват като се занимават с различни дейности на открито и тестват произведените от тях продукти.

Sea to Summit бързо се превръща в успешна световна марка, благодарение на любовта на своите създатели към пътуването и дизайна като основа. 

От Sea to Summit се стремят да произвеждат най-леките и най-комфортните стоки за приключенци. Sea to Summit предлагат изключителната въжможност всеки да комбинира и подбере всички продукти необходими за комфорта повереме на почивка. 

Sea to Summit предлагат едни от най-добрите продукти за къмпингуване.

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Sea to Summit налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.