Раници за отявлени и не толкова отявлени байкъри. Раници за ендуро-маниаци или за предпочитащите вело-туровете или пък кратките и бързи състезания. Раници за онези, които просто обичат да карат колело. Универсални раници, които отлично подхождат и на активния човек в града.

Ежедневни градски раници за офиса, университета, училище или за свободното време. Градски раници, които са решение и за колоездачите в града. С различни обеми и впечатляващ дизайн, както и с перфектна организация на пространството. Верен и надежден спътник в обичайните ви ангажименти из града. Прецизна изработка и висока функционалност - несъмнено добър избор на активния, работещия или учещ човек. Сега на страхотни цени! Заповядайте в магазините ни и онлайн на www.stenata.com.

Очакваме ви!

Раници за отявлени и не толкова отявлени байкъри. Раници за ендуро-маниаци или за предпочитащите вело-туровете или пък кратките и бързи състезания. Раници за онези, които просто обичат да карат колело.  

Ежедневни градски раници за офиса, университета, училище или за свободното време. Градски раници, които са решение и за колоездачите в града. С различни обеми и впечатляващ дизайн, както и с перфектна организация на пространството. Верен и надежден спътник в обичайните ви ангажименти из града. Прецизна изработка и висока функционалност - несъмнено добър избор на активния, работещия или учещ човек.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.