×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните стоки. Всички цени в интернет магазин www.stenata.com са крайни и са посочени в български лева с включен ДДС. Всички посочени цени са валидни само при поръчка през интернет магазина на фирмата.

            „Стената 1997“ ЕООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина www.stenata.com, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Служителят на „Стената 1997“ ЕООД е задължен да уведоми потребителя за състоянието на поръчката на предоставения телефон за връзка и/или e-mail адрес.

Интернет магазин Stenata.com предоставя следните възможности за заплащане на стоки:

1. Наложен платеж (плащане при доставка) - Потребителят заплаща дължимата сума при доставка на стоката от куриера, както и транспортните разходи, свързани с нейната доставка, при условие, че такива се дължат - при поръчки под 100 лв. с ДДС.

2. Плащане онлайн през виртуален POS терминал чрез кредитна/дебитна карта издадена в България и в чужбина както и чрез карти „Транскарт“

3. Плащане през NewPay - NewPay е нов платежен метод, с който можете да плащате онлайн в магазините – партньори на Newpay.

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас, а вие имате три начина да я платите към тях:

1. Отложено до 30 дни – от момента на изпращане на поръчката започват да текат 30 дни, в които можете да я платите без никакво оскъпяване. За да ползвате този продукт трябва само да се регистрирате в NewPay. За покупки до 400 лв.

2. На 4 вноски – в момента на покупката плащате 20% от стойността ѝ с карта, а останалата част се разпределя на три равни месечни вноски без оскъпяване. За да ползвате този продукт трябва да се регистрирате и верифицирате с лична карта в NewPay. За покупки до 1000 лв.

3. На 6 вноски – покупката ви се разсрочва на 6 равни месечни вноски с 0.99% месечно оскъпяване. За покупки до 2000 лв.


В случаите когато предпочитате да вземете поръчката си на място от магазини СТЕНАТА, имате следните възможности за плащане:

4. Плащане в брой в някой от магазините - СТЕНАТА център или СТЕНАТА младост.

5. Плащане чрез POS терминал в магазини „Стената“ - приема плащания с карти Борика, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.