×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Още от създаването на ORTOVOX през 1980 година, баварската компания винаги е имала мисията да осигури най-висококачествената защита за алпийски начинания. През 1988 г., ORTOVOX добави планинарски облекла, направени от овча вълна, към продуктовата си гама. Оттогава, основната им компетенция е в комбинирането на този естествен материал с други иновативни влакна и материали във всеки слой на системата за обличане.

ORTOVOX се старае да произвежда високофункционални продукти, предоставящи най-добрата възможна защита и максимален комфорт. Целевата му група е активна във всички традиционни планински спортове, включително ски туринг, фрийрайд, алпийско катерене, планинарски и алпийски преходи - дори по най-екстремните терени.

ORTOVOX се смята за първокласен производител на екипировка както за летни, така и за зимни дейности. Страстта по недокоснатия сняг по време на ски туровете обединява служителите на компанията точно толкова, колкото и споделените преживявания по скалите по време на алпийски турове или планински маршрути. Приятелството е една от най-големите ценности за компанията - в екипа, с клиентите, с бизнес партньорите и доставчиците.

Разгледайте най-новите предложения от Ortovox за зима 2022/23.

Заповядайте при нас в магазини "Стената" и разгледайте онлайн на www.stenata.com

Мъжко облекло ORTOVOX

Дамско облекло Ortovox

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.