×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Sea to Summit

Младият катерач Роланд Тайсън започва да прави екипировка за живот сред природата на стара индустриална машина в детската си спалня през 1983 г., на 17 годишна възраст. Като млад ентусиаст и любител на природата, Роланд осъзнава, че има страст и талант да създава иновативна екипировка. Скоро, той започва да проектира освен за себе си и за други австралийски катерачи и планинари. До 1991 г., след екипиране на необичайно първо изкачване на връх Еверест от Тим Макартни - целите 8848 метра от морското ниво до върха, се ражда Sea to Summit (от морето до върха)

Стремежът на Роланд да проектира най-добрата, най-леката и най-издръжливата екипировка го отвежда по-далеч, в отдалечената пустош на Австралия и в крайна сметка в Хималаите. В тези диви места той успява да подложи изобретенията си на окончателно изпитание.

През 1993 г. към Роланд се присъединява Пени Сандърс, която е прекарала шест години в Australian Geographic. Нейната страст към изследването и иновациите е идеалното решение за Sea to Summit. Тя и Роланд започват да пътуват по няколко месеца всяка година, като прекарват времето си в катерене, плаване, преходи, кацане по суша и колоездене. Навсякъде, където отиват, те тестват продукти в реални условия и повтарят дизайна.

Sea to Summit бързо се превръща в успешна глобална марка, с любовта на Пени и Роланд към пътуването и дизайна като основа. Заедно те управляват, като все още участват във всяка стъпка от пътуването: от разработването на суровини до пускането на пазара на съвършена екипировка на клиентите по целия свят.

Sea to Summit - компания, която гради култура на перфекционизъм за да създаде добре обмислени, функционални и красиви продукти.

Залагайки на Sea to Summit може да бъдете сигурни в качеството и стила на продукта от който имате нужда. За разнообразни активности сред природата, ето някои от предложенията ни:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.