×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Любовта към природата и екстремните спортове наследство на Pajak

Основите на Pajak

"От 1983 г. ние непрекъснато развиваме нашите знания и компетенции, за да предоставим на всички любители на открито професионално оборудване, тествано в екстремни условия.

От самото начало мисията на PAJAK е да създава продукти, които са леки и осигуряват оптимална топлопроводимост, благодарение на които можете да се чувствате сигурни и удобни, надминавайки границите си.

PAJAK възниква в полските планини Бескид през 1983 г., където компанията и производствената фабрика остават днес. Оттук слагаме раниците си, отваряме входната врата и тръгваме на пътешествия, тествайки нашите продукти в дивия Бескид, който считаме за наша родна земя. От самото начало сме вдъхновени да се грижим за околната среда чрез нашето отношение и действия."

Автентичността на Pajak

Всичко, което PAJAK прави, еволюира от тяхното семейно наследство: любов към екстремните спортове и смирение към силата на природата. Pajak създават оригинални решения, базирани на опит и знания, градени в продължение на векове. Ето защо те доставят само продукти, за които са сигурни, че могат да произвеждат според най-високите стандарти и които са тествани при екстремни условия от екипа на PAJAK от изключителни спортисти от световна класа.

Съвършенство посредством опит

Продуктите на Pajak са резултат от 40 години технологични и материални изследвания. В Pajak съчетават това, което смятат за най-добро и по-специално: иновативни тъкани, естествен гъши пух и качеството на ръчно изработените продукти. Те предлагат продукти с уникални параметри: леки, силно компресируеми и топли. Продуктите на Pajak също така са с интелигентни функционални и ергономични решения, които ги правят надеждни навън.

Техническата и естетическа издръжливост са ценностите, които правят продуктите на Pajak вечни и универсални. Техническото съвършенство и добре обмислената селекция от класически стилове и цветове правят якето или спалния чувал близък спътник за екстремни експедиции или вечерни разходки в продължение на много години.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на PAJAK за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на PAJAK налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.