×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Много повече от грейки!

Незабавна топлина

Нагревателите могат да ви стоплят във всеки един момент. Просто трябва да отворите опаковката, да вземете нагревателя си и след няколко минути ще бъде готов за употреба!

Винаги можете да разчитате на вашите нагреватели, където и да сте!

Нагревателите най-накрая са тук

Only Hot Warmer е отличен партньор докато спортувате в студените дни. Благодарение на топлината си помагат да се справите с най-неблагоприятното време, като ви дават безценен комфорт и топлина. Опитайте ги докато сте  в планината, карате велосипед или мотоциклет и в друга студена или мокра ситуация.

Когато навън е студено и има сняг, дали е по-добре си стоите вкъщи на жега, отколкото да носите дрехи и обувки за бягане и да тичате в студа, с риск да се разболеете и измръзнете от студ? Студът вече не е добро извинение! Сега можете да използвате Only Hot отоплителите за времето в което спортувате!

Къде може да поставите отоплителите?

Всеки нагревател има своя специфична употреба. Всеки от тях може да се приложи в различни части на тялото: специфичното действие на нагревателите ви дава топлина и надеждност, от които се нуждаете. Отоплител за пръстите на краката, отоплител за ръцете, отоплител за тялото и отплител за краката.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Only Hot за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Only Hot налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.