ПОРЪЧКА

Поръчки на стоки от Stenata.com се приемат 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и на официалните празници. Приетите поръчки се обработват всеки работен ден от 10:30 до 17:00 часа. Служител на Одисея-Ин СТА ООД задължително потвърждава по телефона всяка получена поръчка от Stenata.com. Състоянието на всички поръчки могат да се следят в клиентския профил на всеки потребител.

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 15:00 часа, а ако е направена след 15:00 часа  - на следващия работен ден. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните стоки. Всички цени в интернет магазин www.stenata.com са крайни и са посочени в български лева с включен ДДС. Всички посочени цени са валидни само при поръчка през интернет магазина на фирмата.

Одисея-Ин СТА ООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина www.stenata.com, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Служителят на Одисея-Ин СТА ООД е задължен да уведоми потребителя за състоянието на поръчката на предоставения телефон за връзка и/или e-mail адрес.

ДОСТАВКА

Доставката на стоките на Stenata.com се извършва от служител на компанията или служител на  куриерската компания, с която Одисея-Ин СТА ООД е сключила договор. Потребителят получава заявената стока на посочения адрес за доставка или в посочен от него офис на куриера, изпълняващ доставката. В момента на доставката потребителят получава стоката с прикрепена фактура и/или касова бележка. Потребителят е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума в случаите на „Наложен платеж”.

Обикновено сроковете за доставка на стоки е до два работни дни след потвърждение на поръчката. Stenata.com не носи отговорност  за забавяне след като е генерирана товарителница и е изпратена поръчката.

Потребителят има право да получи номера на товарителницата, с който да проследява доставката. В случай на  възникване на обстоятелства налагащи забавяне обработката и изпращането на поръчката, служител на Stenata.com е длъжен да уведоми потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.

Цени на доставка:

-    За поръчки над 100.00 лв. с ДДС - доставката е безплатна за цялата страна. Клиентът е в правото си да поиска експресна доставка, като в този случай транспортните разходи са за негова сметка (освен ако не е уговорено друго)

-    За поръчки под 100.00 лв. с ДДС - цената на доставката е 5 лв. Клиентът е в правото си да поиска експресна доставка, като в този случай няма да се начислят 5 лева за транспорт, а пратката ще бъде доставена за сметка на получателя (освен ако не е уговорено друго)

Посочените срокове и условия за доставка на стоки от Stenata.com важат за територията на Република България. Информация относно доставки извън страната, можете да получите от нашия екип.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.